LADEN

Typ om te zoeken

Pfizer onderzoek in twijfel getrokken

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Pfizer onderzoek in twijfel getrokken

Het onderzoek van Pfizer naar de effectiviteit van haar vaccin wordt nu door een ex medewerkster van een meewerkend bedrijf in twijfel getrokken.
Volgens de medewerkster van het bedrijf rammelt de methode waarmee Pfizer heeft gewerkt om de effectiviteit te meten.
Belangrijk is dat het rapport dat is gepubliceerd nog altijd niet teruggenomen is. Men staat er dus nog altijd achter.
De klacht gaat over data integriteit en het gehouden toezicht op de procedures. De klager is ook niet te spreken over de omstandigheden in het lab.
De klacht betreft ook het feit dat de FDA onvoldoende toezicht heeft gehouden. Blijkbaar had men daar last van personeelstekorten. Hierdoor mocht Pfizer volgens de klager haar eigen werk nakijken.
De slager die het eigen vlees keurt.
Volgens de klager was de test niet dubbel blind. Zowel de patiënten als de onderzoekers wisten of konden te weten komen wie wel en wie niet het echte vaccin kreeg.
De klager heeft de FDA ingelicht en werd daarop door Pfizer dezelfde dag nog van het onderzoek afgehaald. Haar bedrijf ontsloeg haar daarop dezelfde dag nog.
De dag er na gaf de FDA Pfizer toestemming om haar vaccin uit te brengen! Pfizer heeft daarbij kunnen afdwingen dat ze NIET verantwoordelijk gesteld kan worden als iemand ziek wordt van het vaccin.
De FDA gaf ondertussen al toe dat de FDA slechts 9 van de 153 proeflocaties heeft gecontroleerd.

Een ander bedrijf dat toezicht moest houden, vond 100 issues die na drie dagen nog niet opgelost waren. Standaard procedure is dat alle issues binnen 24 uur behandeld zijn.

Hoe dan ook rammelt alles rondom de controle op het Pfizer vaccin. We zullen zien hoe deze klacht afgerond gaat worden en of hier ook nog écht een rechtszaak over volgt.

Om de vaccins er door te krijgen zijn door de FDA enorme hoeken afgesneden. Niet voor niets dat drie topmensen ontslag namen toen ze door de politiek gedwongen werden hun procedures met voeten te treden. Steeds meer wordt duidelijk dat het bij het criminele af is wat er hier gedaan is. Het betreft niet alleen Pfizer. Ook de andere vaccins zijn er gekomen doordat controles niet of zeer slecht werden gedaan. Er moesten vaccins komen, daarvoor moest alles wijken.

Tags

2 Reacties

 1. VAN DE VEN DANIEL 22 november 2021

  En ondertussen blijken miljoenen en miljoenen mensen het vaccin goed verdragen terwijl ze zeer goed beschermd zijn.
  Well done Pfizer

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 25 november 2021

   Je hebt deels gelijk. Ja, het zorgt er voor dat je minder ziek wordt.
   Neen, het beschermt je niet tegen besmet raken EN je blijft voor anderen gevaarlijk, want omdat je zelf minder merkt dat je ziek bent, kan je dus makkelijk onbedoeld anderen aansteken. Dit wordt versterkt door het feit dat je overal ongecontroleerd in mag terwijl er dus wel veel mensen besmet zijn en anderen besmetten. Daarom zie je nu in landen met een hoge vaccinatiegraad de meeste besmettingen.
   Daarbij is het zo dat er ook bijwerkingen zijn, zoals het aantal sporters met hartaanvallen lijken te bewijzen. Vroeger wat het een enorme uitzondering als een jonge sporter een hartaanval kreeg. Nu is het wekelijks in het nieuws. Geen duizenden gevallen, maar wel een factor tien meer ten opzichte van 3 jaar geleden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *