LADEN

Typ om te zoeken

Pareer de belasting op uw vermogen

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Pareer de belasting op uw vermogen

In Nederland kennen we een belasting op vermogen. De overheid gaat er van uit dat u een bepaald rendement op uw vermogen haalt. Dat haalt u niet, want uw spaargeld levert nog geen 0,1% aan rente op en daarnaast vreet inflatie uw koopkracht weg. Doe daar over heen de belasting op uw vermogen en het is niet vreemd te veronderstellen dat u per jaar zo’n 4% aan koopkracht op uw spaargeld verliest.
Dat is zonde.
Stel even dat u 50.000 euro spaargeld heeft.
U levert dan per jaar 2000 euro (netto voor veel mensen een maandloon) in aan koopkracht.
Overigens, vraag u eens af wat uw netto loon is. Is dat uw loon na belasting, of is dat uw loon na belasting EN hypotheek/huur EN energiekosten?
Hoeveel houdt u ‘echt’ netto over? Zelfs mensen die 10.000 euro en meer per maand verdienen constateren wel eens dat ze netto uiteindelijk weinig over houden. Goed, daar heb je dan een mooi huis van, maar de bank vraagt rente op de hypotheek en de overheid legt steeds hogere belastingen op uw bezit op. Er zijn niet veel mensen die per maand netto ‘echt’ 2000 euro overhouden.
Zoveel levert u echter wel jaarlijks in als u 50.000 euro spaargeld aan houdt.
Daarom mijn aanbod om u 7% rente te verstrekken!
U leest het goed. Ik geef u 7% rente. Veel mooier kan ik het niet maken.
Hoe kan ik dat waar maken?
Ik koop daartoe woningen in Detroit die ik vervolgens ga verhuren. Ik kan die woningen nu zo goedkoop aanschaffen, dat ik in staat ben u 7% rente te vergoeden. Kijkt u hier
Binnenkort heb ik ook een andere aanbieding. Die levert u 4,8% rente op. Dat betreft de financiering van een bedrijf in Nederland. Dat bedrijf heeft 30 maanden financiering nodig en biedt een mooie 4,8% waarmee u de inflatie en de belasting ook voorblijft.
Heeft u interesse in deze laatste aanbieding, mailt u me dan op tom@lassing.nl. Ik breng u dan in contact met de ondernemer. (50.000 euro is vooralsnog het minimum) Ik hoop dat we begin 2019 ook een mogelijkheid hebben om vanaf bedragen van 5000 euro te kunnen gaan werken.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *