LADEN

Typ om te zoeken

Mooie voornemens

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Mooie voornemens

Als ik u een paar suggesties voor mooie voornemens mag meegeven, dan zouden het de volgende zijn:

  • Ga bewuster om met uw gezondheid. Daarbij bedoel ik niet alleen uw lichamelijke gezondheid. Het is ook goed om bewust te zorgen voor rust tussen de oren. U heeft maar één lichaam en daar moet u het de rest van uw leven mee doen.
  • Geniet. Ik heb afgelopen jaar met mijn schoonzoon ondervonden hoe snel het allemaal over kan zijn. Geniet dus heel bewust van de mooie momenten. Het kan echt zo maar ineens over zijn.
  • Laat uw geld voor uw werken. Ga niet gokken, maar zet uw geld bewust in zodat het meer wordt. Daarbij raad ik aan om niet zo maar te gaan voor enorme winsten. Die vallen vaak tegen. Zet spaargeld heel voorzichtig in zodat de hoofdsom intact blijft. Spaargeld op de bank is zonde van uw geld. Dat staat daar koopkracht te verliezen. Dat moet u dus liever niet doen. Beter is het om echt een paar procent rente te krijgen. Ik doe ook in 2019 mijn best om daar interessante mogelijkheden voor u voor te vinden.
  • Stop met gokken. Dus geen loterij meer. Zet dat geld nu eens heel bewust in om echt geld mee te verdienen! Het Pensioensparen rapport laat zien hoe kleine bedragen samen inclusief rendement op rendement ook grote bedragen kunnen worden.
  • Ga bewuster leven. Ik bedoel hier bewust leven buiten uw eigen lichaam. Doe dingen die de wereld om u heen mooier en beter maken.

Het zijn mijn tips voor u voor 2019.

Ik wens u een fantastisch 2019 toe!
Tags

1 Reactie

  1. Van Boom 2 januari 2019

    Ik heb ook een goeie tip voor jou. Voordat je mensen gaat “verblijden” met jouw aannames en denk ik’s zou je eerst een grondig onderzoek mogen doen. Wat op intetnet staat is waar!!! Daar zou ik eerst eens mee faan beginnen om te onderzoeken.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *