LADEN

Typ om te zoeken

Appeltje voor de dorst

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Appeltje voor de dorst

Het aandeel Apple is nu bijna overal van de koopadvies lijsten afgehaald. De voornaamste reden is het feit dat het van een hoogste koers van $230 nu is gedaald tot rond de $150.
Het aandeel wordt nu dus NA de enorme daling van de kooplijsten afgehaald.
Voelt u hem al aankomen?
Het is de bedoeling dat u het aandeel nu gaat verkopen.
Ondertussen is de beroemdste belegger te wereld zichzelf groot aan het inkopen in aandelen Apple. Natuurlijk is Warren Buffett niet blij met de koersdaling, maar zijn methode is het om goede aandelen bij te kopen als de markt hem een gouden kans daartoe geeft. Buffett ziet de koersdaling als zo’n zeldzame gouden kans.
In zijn ogen is Apple gewoon een winnaar die nu even wat koersdruk ondergaat omdat de markt inziet dat de iPhone hype over is en men nog geen vertrouwen heeft in een volgende kaskraker.
Ik weet niet of Buffett meer weet vanwege zijn nauwe band met de concernleiding. Hebben ze hem wat ingefluisterd? Weet hij al van nieuwe producten?
Of heeft Buffett gewoon blind vertrouwen?
Dat laatste staat hij niet bekend om. Meestal belegt hij is zaken die hij volledig kan overzien. Met enige inzage in de plannen van Apple kan dat dus hier ook wel het geval zijn.
Ik heb geen aandelen Apple en vanwege mijn huizenaankopen heb ik er nu ook geen cash voor. Ik zou nu echter eerder koper dan verkoper van aandelen Apple zijn.

Tags
Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *