LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 2 januari 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 2 januari 2019

  • Het nieuwe jaar is begonnen. Nieuwe ronde nieuwe kansen! Ik wens u het beste toe voor 2019. Laten we maar hopen op goede keuzes en een mooi rendement.
    Kijk ik naar de beurzen, dan denk ik dat 2019 een aardig jaar kan worden vooral omdat we net al even een dipje te verwerken hebben gehad. Dat wil niet zeggen dat die dip/daling al over is, maar ik zie niet in waarom we dat later in 2019 niet goed zouden kunnen maken… als er geen gekke dingen gaan gebeuren.
  • Mijn plannen voor 2019: Meer huurhuizen in Detroit kopen, financiering voor een zonnepanelenpark projectontwikkelaar opzetten en Beursbox en Beursblik weer verder uitbouwen. We zagen in 2018 grote veranderingen, waarbij Beursblik in lezersaantallen uiteindelijk halveerde (Actief eigen beleid) en Beursbox vooral door een fusie verdubbelde in lezersaantallen. Ik ga er voor om beide publicaties in 2019 weer te laten groeien.
  • Netflix heeft een aflevering van de komedieshow Patriot Act verwijdert omdat Saoedi Arabië er over klaagde. De aflevering ging over de journalist Khashoggi. Is dat niet gewoon censuur opgelegd door Saoedi Arabië?
  • In de helft van de Amerikaanse staten kan je ontslagen worden als je actief tegen Israël bent. Je mag tegen de VS zijn en protesteren, maar niet tegen de staat Israël. In Texas werd die wet unaniem aangenomen. Het geeft goed aan wie de baas is in de VS. Het druist in tegen alles waar de grondwet van de VS voor staat. Een lerares werd ontslagen toen ze weigerde het aan de nieuwe wet aangepaste contract te tekenen.
  • De ECB heeft het opkoopprogramma gestopt. Daarmee is het programma niet over, want er is nog geen project opgestart om het extra geld ook weer uit de markt te halen.
  • In de VS is de shut down nog altijd van toepassing en een oplossing lijkt nog niet in zicht. Morgen nemen de Democraten de meerderheid van het congres in en ontstaat een heel nieuwe situatie voor Trump.
  • Brazilië is de ultra rechtse Bolsonaro nu president geworden. Slecht nieuws voor het Amazone gebied. Hopelijk weet hij de steeds terugkerende corruptie wel uit de genen van de Braziliaanse samenleving te halen.
Strategie 2019: Huurhuizen in /Detroit kopen.
Tags
Volgend artikel

1 Reactie

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *