LADEN

Typ om te zoeken

P2P Lending interessante mogelijkheid

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

P2P Lending interessante mogelijkheid

p2p lending

Als u er afgelopen vrijdag niet bij was, dan kan ik u zeggen dat u een heel interessante bijeenkomst gemist heeft. De P2P lending opzet ziet er heel erg interessant uit en het mooie is dat het al vanaf 50 euro mogelijk is. Dan krijg je daar bovenop, (Met de juiste code) ook nog eens 20 euro van het platform aangeboden.
Ze willen snel groeien en daar hebben ze wat voor over.
U kan dus vrijwel zonder risico uw eerste stappen op dat vlak zetten en zelf kijken hoe of dit in zijn werk gaat.
Ik heb al afgesproken dat er in november nog weer een presentatie in Best komt. Dit is te interessant om te laten liggen.
U kan ook zelf al actie ondernemen en ik raad dat van harte aan:
Meld u aan via deze link
Klik op ‘Sign up’ rechtsbovenin, daarna ‘Investors’
Selecteer de juiste landcode (31 voor Nederland en 32 voor België) en vul uw mobiele nummer in zonder ‘0’ aan het begin
Accepteer de voorwaarden en voltooi de aanmelding via Facebook, Google of e-mail.
U heeft nu toegang tot de Market van leningen. Om daadwerkelijk te kunnen investeren en uw bonus van 20 euro te ontvangen, heeft NEO Finance nog enkele gegevens van u nodig en dient u zich te identificeren. Klik hiervoor op ‘Continue’.
Identificatie kan door het uploaden van een geldig ID-bewijs (ID of paspoort, geen rijbewijs!). Voor investeringen groter dan 500 euro is ‘live identificatie’ nodig via de handige tool van Mark ID. U kunt de instructies op het scherm volgen of contact opnemen met Mark Leenards (mark@neofinance.com) voor assistentie.
Veel succes en rendement toegewenst!

Aanmeldingsprocedure:
Voor u er aan begint is het verstandig om uw mobiele telefoon in de buurt te hebben en uw paspoort. Verder ook uw facebook inloggegevens als u via facebook wilt aanmelden. (Kan ook via Google account of gewoon via E-mail).
Heel de procedure kost aan uw kant 10 minuten.
Als u tijdens werktijden aanmeldt, dan is uw aanmelding normaal gesproken binnen een kwartier door NEO Finance verwerkt. Ik raad u aan om door de weeks overdag even aan te melden. U kan dan in één keer door.
Morgen een tip voor als u echt gaat beginnen.

Overigens heb ik nu zelf ook een rekening geopend. Ik heb er vooralsnog 1000 euro op gestort en kreeg ook de 20 euro bonus al.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *