LADEN

Typ om te zoeken

Over 15 jaar is het gedaan met de olie industrie

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Over 15 jaar is het gedaan met de olie industrie

Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Inzichten die duidelijk maken waarom men nu in Parijs nog zo druk aan het doen is over het milieu en waarom het alleen maar dient om nog wat winst uit de oude industrieën te persen en om nog wat extra belastingen op te leggen.

Die milieu problemen gaan namelijk niet opgelost worden met een iets zuiniger verbrandingsmotor en door controle op de fabriekstest resultaten.

Het is mij ondertussen wel duidelijk waarom de olieprijs halveerde en aandelen van olie-bedrijven dit jaar zwaar onderuit zijn gegaan. Het is voor mij ondertussen allemaal geen verrassing meer.

In het Duurzame energie toepassingenrapport leest u over vier toekomstige toepassingen die de wereld onherkenbaar gaan veranderen. De olie industrie, de steenkolen, en fracking zijn in feite al verleden tijd. Over 15 jaar zijn deze industrieën vrijwel weggevaagd. U leest het in het rapport dat u tegen een geringe vergoeding hier kunt bestellen. Als u me die omzet gunt, gun ik u de inzage in de gegevens die mij de ogen open gedaan hebben. U zal opkijken van het feit dat stokoude toepassingen nu binnen 15 jaar de wereld op haar kop gaan zetten.

Kijkt u hier voor meer informatie

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *