LADEN

Typ om te zoeken

Ons geld is geen geld

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Ons geld is geen geld

Een rare uitspraak, want u weet toch zeker dat u geld in uw portemonnee heeft. Maar is dat wel geld?
Waarom zijn die euro biljetten geld en waarom is het geen wc papier?
We stellen dat het geld is, omdat we er blijkbaar mee akkoord zijn dat het als geld gebruikt wordt. Maar weet u eigenlijk wel wat geld is?

Weet u eigenlijk wel wat de euro is en hoe die euro bepaalde personen en instituten extreem machtig en rijk maakt, terwijl het andersom anderen heel afhankelijk maakt.
Griekenland kennen we allemaal als het land dat met 6 miljard euro gered zou worden en ondertussen staat de teller al op zoiets als 350 miljard.
Politici kunnen blijkbaar slecht rekenen, maar hebben blijkbaar ook bijzonder weinig inzicht in geldzaken.
Griekenland zou deze last wel kunnen dragen zeggen politici. Maar er zijn slechts 10 miljoen Grieken en ze verdienen gemiddeld zo veel niet. Hoe wil Griekenland ooit die leningen terugbetalen?
Wat is de bedoeling geweest van deze actie? In feite is Griekenland nu eigendom van banken en bankiers geworden. Die bankiers elite heeft zich via de politiek eigenaar gemaakt van een land, haar bevolking en haar bodemschatten.
De euro is geen geld. Het is in feite een wapen.
En dat wapen maakt bankiers via politici rijker en maakt mensen tot moderne slaven. De Grieken kunnen zich zonder systeem brekende maatregelen nooit meer losmaken uit het juk van de bankiers.
Ze werken nu allen nog maar om dat bankiers een zeker inkomen te verstrekken.
En het houdt niet op bij Griekenland. Bij Griekenland is het echter het duidelijkst. Ook Nederland, België en Duitsland zijn via de hulp aan de banken tot slaaf van de bankiers gemaakt. Onze staatsschuld is ontploft de laatste jaren en naar wie gaat de rente op de basis van die schulden? Naar wie gaan de staatsbedrijven die afgestoten worden? Wie profiteren van die afstoting van kapitaal door de staten?
Het fiat geld dat we nu gebruiken is als de ketting van de slaaf uit vervlogen eeuwen.
Het wordt tijd dat we inzien dat de euro en in feite alle andere huidige rentedragende fiatmunten die door centrale banken uitgegeven worden de ketting zijn waarmee we slaven geworden zijn. Het is het wapen waarmee ze ons klein houden.
We zijn slaven geworden die nu stukje bij beetje meer moeten inleveren. Dat terwijl de bankiers in een weelde leven die we ons simpelweg niet kunnen indenken.
Een weelde waarover we in feite niet eens mogen schrijven, want ze wordt angstvallig geheim gehouden. U moet maar een Googlen naar de paleizen van de Rothschilds… Daarbij vallen de optrekjes van de Oranjes in het niet.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *