LADEN

Typ om te zoeken

Ombouwen kantoorpand naar appartementen

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Ombouwen kantoorpand naar appartementen

appartementen

Het is een prachtig oud gebouw (1927) aan een doorgaande weg in een rijke buurt. De weg leidt naar downtown. Dat is weliswaar 7 mijl verderop, maar dat geld in de reusachtige stad die het is als “dichtbij”. Downtown is namelijk in een kwartier te bereiken.
In de wijk naast het gebouw zijn de huizen gemiddeld 10x duurder dan in heel de stad.
De bedrijven langs de doorgaande weg moeten nog wel een transformatie ondergaan. Het is nu langs die weg nog een zooitje. Dat is jammer, maar het is ook de reden dat ik het gebouw voor een appel en een ei kon aanschaffen.
Als wij er iets moois van maken, dan is dat voor de buren ook een motivatie om wat goeds te doen. Doen ze dat niet, dan kan ik altijd nog overwegen om een bod op die percelen te doen.
Vooralsnog wil ik graag 300.000 ophalen. Ik bied 9% rente. Dat is fors, maar in mijn ogen ook terecht. Rijdens de verbouwing is er namelijk meer risico. Er zijn nog geen huurders en het gebouw gaat pas meer waard worden naarmate de verbouwing aan het vorderen is.
Als eenmaal alles klaar is en het gebouw de gewenste cash cow wordt, dan bied ik vanaf dat moment 5% rente. Immers is er dan vrijwel geen risico meer.
Kijk hier voor meer informatie

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *