LADEN

Typ om te zoeken

Obama is passé (Tom Lassing)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Obama is passé (Tom Lassing)

Waar ik echt helemaal mesjokke van kan worden is van Republikeinen en Trump aanhangers die maar niet kunnen ophouden over Obama. Ze blijven maar doorzaniken over de vorige president. Dat terwijl deze dankzij de Republikeinen NIETS voor elkaar gekregen heeft.
Obama is voor de geschiedenis een totaal onbelangrijke president geworden. Zijn grootste punt waarvoor hij in de toekomst genoemd zal worden is het feit dat het de eerste niet blanke Amerikaanse president was.
Als dat je grootste bijdrage was, dan deed je er als president niet bijster veel toe.
Veel belangrijker is naar mijn idee 9/11 voor de VS en voor de rest van de wereld geweest. Dat is een gebeurtenis geweest die de wereld veranderd heeft.
Daarbij zien en voelen we allemaal DAT de wereld veranderd is, maar we begrijpen nog altijd massaal niet HOE dat zo gekomen is.
Wiens visie is daar toen uitgespeeld en waarom vinden mensen het zo moeilijk om daar ‘open’ over te spreken?
Immers klopt de officiële visie van de gebeurtenissen niet.
Dát voelt bijna iedereen wel aan. Maar dan houdt het voor de meesten al op. Het toegeven dat het zaakje stinkt is te lastig, te confronterend. Het houdt in dat je de (Amerikaanse) overheid niet langer vertrouwd. Immers, als de officiële versie niet klopt, wat zegt dat dan over de Amerikaanse overheid die deze visie heeft opgesteld? Waarom is na meer dan 15 jaar de waarheid niet boven water? Waarom wil de Amerikaanse overheid niet naar een uitleg toe die wel steek houdt?
Wat zijn enkele van die ‘onmogelijke’ punten:
Drie gebouwen zijn ingestort, terwijl de geschiedenis leert dat gebouwen door brand niet instorten. Kijk naar de flat in Londen deze maand. Twaalf uur lang een forse brand, maar het gebouw staat nog omdat zo’n brand simpelweg niet heet genoeg kan worden om het staal te doen smelten.
Dan is er bij 9/11 het vliegtuig dat in Pennsylvania neergestort is. Gek genoeg geen veld vol met brokstukken zoals we altijd bij andere vliegtuigrampen zien, maar veel meer een inslag van een grote drone.
Dan is er het Pentagon. In de muur van het Pentagon, die na een half uur na inslag alsnog ingestort is, was duidelijk een mooie ronde inslag zichtbaar. Precies een inslag van een drone of kruisraket.
Er werden ook in het Pentagon geen vliegtuigstoelen gevonden en vliegtuigvleugels al helemaal niet. Dat alles zou “verbrand” zijn, terwijl op de foto’s een computerscherm een halve meter verder onaangetast was door het vuur. Toevallig zijn alle videobeelden die direct door de FBI opgeëist werden, ongeschikt gebleken en wat er later weer vrijgegeven werd, was zo aangepast dat er niets op de beelden te zien is.
Heel 9/11 is opgebouwd uit dit soort enorme toevalligheden.
Wist u overigens dat letterlijk een dag eerder, dus op 9/10 de regering Bush ‘de oorlog had verklaard’ aan de bureaucratie van het Pentagon?
Het Pentagon was drie biljard dollar kwijt. De regering Bush wilde daarom ingrijpen.
Een dag later sloeg de kruisraket toevallig in bij net die afdeling waar de gegevens lagen. Back-ups waren er blijkbaar niet.
Wat een vreselijk toeval toch…
Datzelfde met de beursgegevens over enorme hoeveelheden Put opties op de vliegtuigmaatschappijen die door de kapingen geraakt werden. Die aandelen gingen uiteraard zwaar omlaag. De optiehandelaren hebben hun gigantische winsten kunnen verzilveren en controle op wie het waren is niet meer mogelijk want in gebouw 7 was de autoriteit gevestigd die daar toezicht op houdt. Alles ging verloren, blijkbaar de back up ook.
In het WorldTradeCentre lag een kluis met heel veel goud. Er is niets van het goud teruggevonden… Je zou denken dat zo’n kluis toch wel tegen een stootje kan en goud verdampt ook niet door brand. Kan het zijn dat dit goud al voor de aanslagen weggehaald was?
Als we dan toch willen doorgaan over belangrijke punten in de geschiedenis, dan zouden we 9/11 als sleutelmoment kunnen bestempelen. De wereld ging over op een andere agenda.
Na de val van de Sovjet Unie was de wereld tien jaar lang zoekende geweest naar een nieuw evenwicht, een nieuw groot doel.
Dat werd na 9/11 gevonden. We leven dagelijks met de gevolgen en bijna niemand heeft nog altijd door volgens wiens agenda we tegenwoordig leven.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *