LADEN

Typ om te zoeken

Nieuwe ronde!

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Nieuwe ronde!

Detroit huizen

Ik ga in Detroit weer twee huizen kopen EN we zitten nu bijna in de volgende fase van de herontwikkeling van het appartementencomplex. De verbouwing schiet nu op en we zijn al in gesprek met de eerste potentiële huurders.
We proberen om de huisvesting goedgekeurd te krijgen voor verhuur aan veteranen.
De huisvesting voor veteranen van het Amerikaanse leger moet aan bepaalde (extra) voorwaarden voldoen. Zo moet het aan een doorgaande weg met openbaar vervoer liggen. Dat is bij ons het geval.
Het voordeel van verhuur aan veteranen is dat er een overheidsgarantie op zit.
Je bent als verhuurder dan dus zeker van de huur. Daarbij zoeken ze in de buurt een kantoor en ook dat kunnen we in ons gebouw bieden.
We zijn niet verrassend door de eerste ronde.
De tweede ronde zal de keuring worden. Daartoe moet de verbouwing gereed zijn. We verwachten dat we tenminste nog een maand nodig hebben voor we zo ver zullen zijn. Dan moeten we werklieden wel beschikbaar zijn en blijven. In de Corona tijd is dat helaas geen zekerheid. Zeker in de VS niet. Een stukje vertraging is dus zeker mogelijk.
Wel gaan we nu alvast voor een herfinanciering. Daarbij combineren we het appartementen complex met de woningen. Immers hebben we in de woningen nu al wel huurders zitten, zodat het totale project nu ook al cash flow kent.
In deze ronde gaan we ook per jaar 3,5% van de totale som aflossen.
Wilt u deze ronde meedoen, dan vindt u hier in de komende dagen verdere informatie.
Tevens zal ik samen met Douwe Westervaarder van Matching Capital aanstaande woensdag een webinar verzorgen. Ook dat moeten we nog even voorbereiden en de link om aan te melden zal snel beschikbaar komen.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *