LADEN

Typ om te zoeken

Nieuwe huizen in Detroit

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Nieuwe huizen in Detroit

Ik kreeg afgelopen weekend twee nieuwe (gerenoveerde) huizen aangeboden.
Netjes gerenoveerd, instap gereed, maar daarmee wel de hoofdprijs.
Dat gaf/geeft me dus even een overweging.
Kan dit dure setje van twee voor mij nieuwe huizen genoeg cash genereren om het toch de moeite waard te maken?
In feite zou ik nu twee huizen kopen, waarvoor ik voorheen vier huizen kocht.
Alleen nu heb ik er even geen omkijken meer naar en geen extra kosten aan, omdat ze net helemaal en keurig gerenoveerd zijn.
Ik vind dat lastig.
Ik heb immers mijn project in Detroit opgezet vanwege de extreme onderwaardering. Dat bleek inderdaad zo te zijn, want de huizenprijzen van de huizen die ik kocht zijn nu meer dan dubbel zo hoog. Maar wil ik dus uitbreiden (en daar heb ik geld voor opzij gezet) dan kan ik kiezen. Spotgoedkope woningen laten opknappen of instapklare woningen kopen en direct cash flow genereren.
De spotgoedkope woningen vinden en kopen is nu lastiger dan voorheen. Er zijn nu meer kapers op de kust. Er zijn minder mensen die financieel zo klem zitten dat bijna iedere prijs wel akkoord is.
Zou ik de aangeboden twee woningen kopen, dan kan ik voorlopig geen waarde winst op ze halen. Die zijn nu even op de top gekocht. Ook is het de vraag of ik er snel huurders in kan zetten.

Ik heb gisteren uiteindelijk besloten simpelweg mijn Excel sheet te volgen. Die gaf aan dat de huizen te duur zijn. Dus de huizen tegen deze prijs afgewezen. Ook geen lager bod gedaan. Als ze er alsnog vanaf willen, dan weten ze me te vinden. Ik heb ze echter geen indicatie gegeven waar mijn koopprijs dan wel ligt.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *