LADEN

Typ om te zoeken

Nieuw vastgoed project

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Nieuw vastgoed project

appartementen complex

Ik heb in de VS een nieuw project opgepakt. Samen met twee partners ga ik een appartementengebouw uit 1927 kopen en dan helemaal strippen en opnieuw ontwikkelen.
Het worden 14 appartementen, waarbij we ook heel bewust de nodige energiezuinige faciliteiten willen inzetten.
Dit wordt mogelijk omdat we het gebouw zo ver gaan strippen dat alleen het beton en de stenen er nog staan. Alles aan leidingen en bedrading gaat er uit, alle ramen worden vervangen en ook komt er een volledig nieuw dak.
Hoe hou je dat winstgevend?
Nu, die energiezuinige aanpassingen, die leveren ook in de VS de nodige subsidies op.
Het is in de kern een prachtig gebouw met een klassieke uitstraling prachtig gelegen langs de doorgaande weg naar het centrum van de stad. Downtown is in een kwartier bereikbaar via deze weg. De weg is min of meer vergelijkbaar met de Boschdijk in Eindhoven… voor wie die weg kent.
De aankoop van het pand gaat volgende week plaatsvinden. De prijs is uitonderhandeld en het geld staat klaar bij de notaris. We krijgen het gebouw niet gratis, maar veel scheelt het niet.
De verbouwing willen we vrijwel geheel met een projectlening oppakken. We hebben al zakelijke partijen die interesse hebben.
Eén van onze doelen is echter om ook lezers van Beursbox/beursblik een interessante kans te geven.
We bieden voor een lening die maximaal een jaar loopt een rente van maar liefst 9% op jaarbasis. Er zijn twee dingen waar u dan rekening mee moet houden. De lening gaat pas in als we het geld daadwerkelijk nodig hebben (vrij snel waarschijnlijk) EN de lening wordt afgelost zodra de verbouwing gereed is en we overstappen naar de lange termijn lening die op 5% zal liggen.
Als u één van de project uitleners bent, dan heeft u eerste keuze bij de lange termijn lening. We verwachten zonder veel moeite die 5% lening uit te kunnen zetten omdat een goed ontwikkeld appartementencomplex nu eenmaal een interessante cashcow is. In de omgeving van ons project is momenteel veel vraag naar goede appartementen. Zeker als de energiezuinige maatregelen zijn toegepast.
De 5% lening zal bij banken waarschijnlijk nog wel goedkoper kunnen worden uitgezet, maar u weet, ik doe liever zaken met u al lezer dan met de banken.
Kijkt u hier voor meer informatie over het project. (De pagina kan ieder moment online gebracht worden)

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *