LADEN

Typ om te zoeken

Neo Finance even in een dipje

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Neo Finance even in een dipje

Het is even een wat mindere periode voor het platform. Een paar maanden geleden hebben ze een deal gesloten met een grote investeerder die 400.000 euro per maand inzet in leningen. Maximaal 50% per lening.
Het resultaat is dat veel voorzichtige deelnemers nu merken dat ze aanzienlijk minder aan bod komen. Het voordeel is echter dat Neo Finance als bedrijf voor mensen die geld willen lenen veel aantrekkelijker geworden is. De hoop is dus dat toenemend volume het verlies aan omzet voor de voorzichtige deelnemers goed gaat maken.
Wat misschien ook meespeelt, is dat het bedrijf is gestopt met het affiliate programma. Niet dat je daar rijk van werd, maar het kan wel hebben meegespeeld in de hoeveelheid aan exposure dat het bedrijf er door kreeg.
Ze hebben hun platform ook uitgebreid naar zakelijke leningen, maar in die hoek moeten ze hun plekje in de markt nog veroveren. Slechts een paar keer per week wordt er in die hoek een lening door een bedrijf aangevraagd.
Nu ben ik een voorzichtige leningverstrekker. Ik merk nu dus ook dat ik meer moeite moet doen om leningen te kunnen verstrekken. De rente daalt in Litouwen. De opbrengst per lening neemt dus ook iets af. Mijn account groeit nu veel minder snel.
Wil ik mijn doel gaan halen, dan moet er wel iets gaan veranderen. De huidige groei van mijn account is te traag geworden.
Ik heb nu 43.000 euro in het platform geïnvesteerd. Mijn plan is om dat over acht jaar 250.000 te laten zijn. Dat gaat nog een hele uitdaging worden.
Hier mijn website over Neo Finance

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *