LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 18 februari 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 18 februari 2022

 • Schroeven en bouten uit China gaan in de EU een extra importbelasting krijgen. De Chinezen gebruiken namelijk dumpprijzen om de Europese concurrentie kapot te maken.
 • Volgens het IMF zullen de leveringsproblemen nog zeker een jaar blijven bestaan.
 • Volgens Cathie Wood zijn haar tech aandelen veel te goedkoop en ze is nog altijd van mening dat haar keuzes de juiste zijn.
 • Volgens Goldman Sachs zijn enkele Chinese aandelen te interessant om links te laten liggen. De vraag is of je Goldman Sachs kan vertrouwen als ze zoiets zeggen.
 • Gisteren dalende beurzen. Beleggers zien nog altijd geen afname van de spanning rond Oekraïne en duidelijk is dat de zogenaamde terugtrekking van Russische troepen slechts propaganda was.
 • Volgens de CEO van Pioneer is de Amerikaanse schaliegas en schalieolie industrie niet veel langer in staat te groeien. De maximale capaciteit is in zicht.
 • CNOOC heeft ter waarde van 13 miljard aan olie en gas contracten gesloten met leveranciers van olie en gas. China is haar energie leveranties veilig aan het stellen.
Tags

2 Reacties

 1. A.Bakelaar 18 februari 2022

  Hallo Tom, ik lees heel vaak joukorte en heldere uiteenzettingen over verschillen de aandelen en gebeurtenissen.
  ZO heb ik bijvoorbeeld Vale gekocht, onder de 10 euro, Verwacht jij dat dit aandeel nog verder door gaat knallen?

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 18 februari 2022

   Mijn verwachting is dat wel. Daarom heb ik deze aandelen zelf ook nog altijd. Helaas is mijn verwachting geen garantie dat het ook gaat gebeuren.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *