LADEN

Typ om te zoeken

Neo Finance beursnotering

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Neo Finance beursnotering

geld lenen

Het P2P crowdfunding platform Neo Finance heeft een beursnotering in Litouwen op de Nasdaq Baltic Alternative First North markt (First North).
Hoewel het een kleine beursnotering op een kleine deelmarkt is, is het het eerste Litouwse beursgenoteerde crowdfunding platform. Wereldwijd zijn er niet veel crowdfunding netwerken al beursgenoteerd. Ik zou er zo zelfs niet één kunnen noemen, buiten dan Neo Finance.
Er staan zo ver mij bekend 192.907 aandelen uit.
Het bedrijf heeft in Nederland een dochteronderneming onder de naam Neo Finance B.V.
Informatie over de beursnotering ziet u hier.
De koers was bij de IPO 3,38 en zag begin oktober een bodem rond de 2,94.
Op dit moment staat de koers 3,1 euro per aandeel. Op basis van het aantal uitstaande aandelen is de onderneming nu ongeveer zes miljoen euro waard.
De omzet in de aandelen is extreem laag.
Als u interesse in het bedrijf heeft, dan lijkt het verstandiger om deel te nemen in hun P2P activiteiten. Daar is momenteel meer rendement mee te halen te zijn dan met deze wat uit het zicht staande beursnotering.
Een rekening openen kan hier.
Ik heb zelf nu zo’n 90 leningen uitgezet. Mijn verwachting is dat ik een jaarlijks rendement van netto meer dan 10% ga halen.
Per lening verstrek ik overigens niet meer dan 25 euro, zodat ik het risico enorm aan het spreiden ben.
Leningen kunnen in het platform tot wel zeven jaar lopen. Ik zelf verstrek echter momenteel niet langer dan leningen voor vijf jaar.
Het platform bestaat nu 4 jaar. Het aantal investeerders zoals ik die geld verstrekken, was 11 november 8.873, waarvan een ruime 300 uit Nederland.
Het aantal verstrekte leningen was 11 november 2019 9.552 stuks, met in totaal een bedrag van 41,8 miljoen euro die uitgeleend werd door de 8.873 geldverstrekkers.
Het is een goed werkend crowdfunding platform gebleken dat bijzonder klantvriendelijk en overzichtelijk is opgezet. Open hier uw rekening en profiteer van de prachtige te behalen rendementen.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *