LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 12 nov 2019

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Marktbeeld 12 nov 2019

leningverstrekking

Een maand geleden begon ik met de eerste leningverstrekking in het platform van Neo Finance. Gisteren kreeg ik de eerste 0,58 euro netto uitkering binnen. Het werkt blijkbaar per lening en ook echt op de dag van de leningverstrekking en niet per volle kalendermaand. Ik heb nu 86 leningen verstrekt en er staan er enkele nog open omdat het totale bedrag nog niet gehaald is. Als u nu een rekening opent krijgt u 20 euro bonus overgemaakt op die geopende rekening!

De oplichting van Singles Day heeft bij Alibaba voor een omzet van 35 miljard dollar gezorgd. Oplichting omdat de producten een korting van gemiddeld 40% kregen, maar ondertussen dan wel duurder waren dan zes weken geleden.

De rechter heeft aangegeven dat Facebook actief tegen de reclames met John de Mol er in moet optreden. Ook moet Facebook de gegevens van de bedrijven achter de nepadvertenties vrijgeven. John de Mol kan dan die partijen zelf aanklagen. De vraag is n of een volgend slachtoffer nu ook zelf naar de rechter moet, of dat Facebook zo slim is om dit soort advertenties niet meer toe te staan. Facebook overweegt hoger beroep. Het bedrijf profiteert van deze oplichting en staat dus niet te trappelen om meer werk te moeten doen en minder te verdienen.

De ECB overweegt om centrale bankiers op meer gebieden stemrecht te geven. Nu stemmen ze alleen over rentebeleid.

In de nieuwe voorwaarden van YouTube staat dat kleine kanalen die te weinig geld opleveren gesloten mogen worden. Dit geeft de nodige onrust onder de kleine kanalen. Tijd om alternatieven te zoeken?

De vegetarische Slager gaat de plantaardige burger in heel Europa aan Burger King leveren.

Olieproducenten in het Midden Oosten willen een eigen standaard invoeren naast de al bestaande Amerikaanse WTI en de Europese Brent. Enkele van de grootste oliebedrijven ter wereld steunen dit initiatief.

Ik blijf er vooralsnog bij dat het huidige koersniveau van goud het interessant maakt om nu bij te kopen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *