LADEN

Typ om te zoeken

Neem weer controle over je eigen leven (Jos van Spelde)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Neem weer controle over je eigen leven (Jos van Spelde)

We denken allemaal in vrijheid te kunnen leven. Maar is dit ook zo? Kun je zelf nog beslissingen nemen als het om je gezondheid gaat? Kun je zelf nog beslissingen nemen als het om je financiën gaat?
Heel veel wordt je opgelegd en opgedrongen. Je kunt bijna niet anders dan hierin mee gaan. Het resultaat is dat heel veel mensen, en misschien ook jij, dit ervaren als of dat ze weinig controle meer hebben over hun eigen leven.
Zou het niet mooi zijn als je hier weer verandering in kunt brengen? Zelf kunt bepalen wanneer je werkt, met wie, hoe hoog je inkomen is, wanneer je vakantie neemt? Allemaal zaken waarin je nu geleid wordt door anderen.
Met Lifestyles kun je hier verandering in brengen. Je neemt daarmee de controle over je eigen leven weer terug. Meer vrijheid van leven en beter beschermd tegen de schadelijke gezondheidsinvloeden om je heen.   Wil jij ook weten hoe je dit kan bereiken?
Volg dan donderdagavond de uitleg over hoe je dit met Lifestyles kunt bereiken. In drie kwartier krijg je het idee te zien achter dit bedrijf en hoe dit je als een van de weinige oplossingen kan helpen bij het terug krijgen van de controle over je lichaam en je leven. Heb je na deze uitleg meer interesse gekregen in Lifestyles, dan volg je die avond ook nog een introductietraining waarin je te horen krijgt over de achtergrond van de producten en hoe je met dit bedrijf financieel minder/onafhankelijk kunt worden.
De locatie is Sint Oedenrodeseweg 41 in Best (“beursbox.nl”) Vooraf aanmelden is nodig i.v.m. een beperkt aantal plaatsen.
De bedrijfspresentatie start donderdag 5 november om 19:00 met einde 19:45 (ontvangst vanaf 18:30)
De introductie basistraining start om 20:00 uur en einde 21:15
Toegang is gratis, inclusief koffie/thee/water.

IMG_0455

Na de presentatie, uitleg, vragen en training heb je een prima beeld wat dit bedrijf te bieden heeft. Het is dan aan jou of je deze mooie mogelijkheid ook daadwerkelijk oppakt.

Heb je belangstelling? Geef je dan nu op en neem donderdag 5 november deel. Misschien is dit wel de verandering die je zoekt in je leven.
Voor opgave deelname klik hier.

Je mag me ook bellen: Jos van Spelde Telefoon: +31(0)610020663

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *