LADEN

Typ om te zoeken

Mooie Beursdag resultaten (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Mooie Beursdag resultaten (Tom Lassing)

Dit jaar hebben we al enkele posities ingenomen en weer afgesloten. Op één keer na alles met een mooi winst. Die ene keer met verlies is daarbij overigens waarschijnlijk wel de belangrijkste transactie voor de service geweest. Die ene verliespositie is namelijk het bewijs dat je met discipline de winsten laat lopen en de verliezen kapt.
We zagen op 15 juni een positie gesloten worden met 116,34% rendement. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Een dag later bleek een recent ingenomen positie toch niet dát momentum te hebben dat we er van verwacht hadden. We kochten het aandeel op 53,15 en op 51,10 namen we helaas afscheid. Een verlies van een kleine 4%. Jammer, en we zien dat graag anders, maar het geeft goed aan dat de service beleggingsmethode werkt.
Immers kan je niet 100% posities blijven scoren. Er zijn altijd momenten en situaties die anders uitpakken dan je verwacht had. Als je dan met nog geen 4% verlies afscheid neemt, dan is dat een prima zaak.
Het verlies bewijst in feite ons gelijk. Dat is makkelijk roepen als je winsten maakt, maar wat is de realiteit als het een keer misgaat?
U ziet het. Dit is waarschijnlijk de enige service die u kent die hardop durft te roepen dat het blij is met een genomen verlies. We zijn nu eenmaal graag reëel bezig.

Abonnees krijgen van ons een bonusrapport met het goedkoopste aandeel te wereld er in beschreven.
Een aandeel met een K/W van 2 en dubbel zo veel geld in kas als dat het bedrijf op de beurs waard is.

Kijk hier naar meer informatie over deze prachtige tipservice.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *