LADEN

Typ om te zoeken

Mijn eerste Crypto index dag

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Mijn eerste Crypto index dag

Zoals ik gisteren al schreef, had ik de nodige moeite mijn rekening geopend te krijgen. Mijn fout, maar die fout pakte wel gunstig voor me uit. Ik miste hierdoor de daling van de crypto’s van vorige week.
Gisteren ging mijn account dan eindelijk open en om 18:15 uur stond mijn account al 3,5% hoger! Vanochtend is dat al ruim 4% geworden.
Dat geluk kan je dus ook hebben.
Ik zit nu in 18 verschillende crypto munten op die rekening.
Mijn grootste positie is bitcoin met een weging van 22%. Ethereum 16,5% en dogecoin 13,3%.
Over 19 dagen wordt er weer een herweging in de portefeuille doorgevoerd zodat ik ook altijd in selectie van de 25 meest verhandelde munten zit. Ik heb geen 25 munten omdat in die 25 meest verhandelde munten ook enkele munten zitten die niet overal verhandeld kunnen worden. Ik heb mijn rekening via Kraken lopen. Die kan 18 van de huidige top 25 munten aan.
Het blijft de speculatieve crypto markt, maar door met een index te werken, is het risico wel veel lager. Juist de herweging iedere maand zorgt er voor dat je ook altijd actueel in de meest populaire munten zit.
Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat lopen. Het mooie is, ik hoef niets te doen, niets te kunnen. Deze portefeuille doet alles zelf. Ik heb de rekening geactiveerd en dan gaat de machine lopen.
Interesse? Kijk hier. Geef je Beursbox als kortingcode op, dan krijg je korting op de accountskosten.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *