LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 14 jan 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 14 jan 2022

  • Het kan verkeren. Na een eerste fantastische 24 uur met 4% winst voor mijn crypto index portefeuille is de zaak vanochtend heel anders. Van die 4% is nu nog net iets meer dan 2% over. Het hoort er allemaal bij. (Een kwartier later was de totale winst weer ruim 3%) Kijk hier of deze crypto index service ook iets voor jou is. (Gebruik code “Beursbox” voor korting op de portefeuille kosten.)
  • Het net sluit zich om premier Johnson van het VK. De feestjes waren talrijk in de periode dat het land in lockdown was. Hij heeft excuses aangeboden, maar dat is wel heel goedkoop en wel heel lang nadat het schandaal begon.
  • Pieter ELbers heeft aangegeven dat hij in goed overleg aan het einde van zijn tweede periode zal vertrekken als CEO van KLM. Men wil geen derde periode met hem aangaan.
  • Geruchten gaan dat het kabinet wel winkels en kappers open wil laten gaan, maar de horeca niet. Uiteraard is de horeca het daar totaal niet mee eens. Het valt allemaal niet meer te verkopen. De cijfers zijn duidelijk. De besmettingen liggen op recordniveau, de IC opnames liggen ver onder wat normaal is in deze tijd van het jaar. De angst moet stoppen. Kijk hier Eens naar de cijfers
  • Prins Andrew heeft zijn titels moeten inleveren nu hij aangeklaagd gaat worden. Het Engelse koninklijke huis wil niet dat een officieel lid van dat huis schuldig verklaard kan worden.
  • China exporteerde in december 2021 20,9% meer dan een jaar eerder. Dat is meer dan werd verwacht.
  • Citigroup heeft haar consumenten bancaire activiteiten in een aantal Aziatische landen verkocht aan United Overseas Bank uit Singapore. Zo’n 5000 medewerkers gaan over naar de nieuwe eigenaar. Het gaat om een overname som ter waarde van de intrinsieke waarde + een premie van 690 miljoen dollar.
  • De Nasdaq verloor gisteren zo’n 2,5% aan waarde en staat nu bijna 8% onder de top die in november werd gezet.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *