LADEN

Typ om te zoeken

Meer rente op leningen Neo Finance

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Meer rente op leningen Neo Finance

rente

Naarmate een aangevraagde lening langer neemt om gevuld te raken, zal de rente op die lening iets hoger gesteld kunnen worden om daarmee alsnog investeerders te interesseren voor de lening.
Ik ben razend enthousiast over de auto-invest mogelijkheid die Neo Finance biedt, maar het nadeel van auto-invest is wel dat je zeker de laagste rente krijgt.
Immers wordt over iedere lening eerst de auto-invest gevoerd. Als dan de lening nog niet vol is en de lening in de reguliere markt enkele dagen neemt om gevuld te worden, dan gaat de rente om de lening alsnog gevuld te krijgen mogelijk iets omhoog.
Het heeft dus wel degelijk zin om te kijken naar de actuele markt, maar het is niet zo dat er veel leningen zijn waarbij de rente omhoog gaat. Veruit de meeste leningen worden al op de eerste aangeboden rente afgerond.
Wat ik doe, is de leningen waarin ik al automatisch zit, af en toe proberen aan te vullen met een extra leningbedrag op juist die leningen.
Waarom?
Ten eerste is die lening al goedgekeurd via mijn auto-invest en dus voldoet deze lening in alle opzichten aan mijn voorwaarden. Ten tweede krijg ik enkele dagen later mogelijk een nét iets hogere rente. Dat maakt die lening nog weer aantrekkelijker en daarom wil ik dat wel eens aanvullen tot maximaal een extra 25 euro. (Ik verstrek per lening standaard 25 euro.) In principe bij uitzondering aangevuld met nog een keer 25 euro.
Het maakt dat je toch nét weer iets meer rendement kan gaan maken.
Uiteraard is het wel zo dat dit pas écht interessant wordt als je het met 500 euro per lening gaat doen. Voor mij is het zoeken naar nét dat beetje extra rendement dus echt alleen liefhebberij. Op een lening van 25 euro is het in echt geld natuurlijk centenwerk. 100 centen maken echter ook weer een euro…

Vanmiddag een webinar over deze opzet. Geef je hier op.

Open nu ook een account bij Neo Finance, maak tenminste 50 euro over en geef aan dat je via Beursbox kwam. Je krijgt dan een extra 20 euro op je account bijgestort!
Een eerste account openen kost je niets. Sterker nog, je krijgt 20 euro bonus!

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *