LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 12 juni 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 12 juni 2020

 • Vanmiddag kort webinar over beleggen met Neo Finance. Kijk hier
 • De Dow Jones is gisteren 7% gedaald. Ineens vinden beleggers feiten wél belangrijk. Overigens staan de futures alweer op winst. De realiteit van een beroerde economische situatie is maar heel even actueel geweest…
 • Unilever wordt nu officieel volledig een Brits bedrijf met het officiële hoofdkantoor in Londen. De beursnotering en het kantoor in Rotterdam blijven gewoon bestaan.
 • In de VS zijn nu 5 miljoen banen beschikbaar. Dat klinkt al heel veel, maar het is het laagste aantal sinds 2014! Het wonder van vorige week (miljoenen banen erbij) lijkt nu toch al snel ook het einde van het sprookje te worden.
 • Moet er in de VS een huur vergeving komen? Miljoenen mensen dreigen uitgezet te worden omdat ze de huur niet betalen.
  Activisten willen nu dat hen de huur vergeven wordt. Leuke gedachte, maar wie betaalt mijn rente dan als verhuurder? Ik bezit huizen die ik ook met leningen gekocht heb. Ik wil geen huurders uitzetten, maar ik ben geen sociale instelling. Ook ik heb rekeningen te betalen. Als de overheid mij de huur wil uitbetalen, heb ik daar geen moeite mee. De rekening maar bij de verhuurders leggen heb ik wel een probleem mee. Ik heb twee huurders die geen huur betalen EN die niets van zich lieten horen. Die gaan binnenkort een eviction notice krijgen. We hebben vooraf iedereen een brief gestuurd met de procedure als je niet kon betalen. Daar hebben ze lak aan gehad. Dan heb ik ook geen moeite mee ze er uit te zetten. Op dit moment kan dat nog niet vanwege overheidsingrijpen in Michigan. Die regeling loopt einde deze maand af.
 • Het aantal Corona besmettingen in de rode staten van de VS is enorm aan het toenemen. Meer dan 2 miljoen mensen zijn aantoonbaar besmet geweest en ondertussen zijn er al ruim meer dan 115.000 Amerikanen aan overleden. In Nederland en België is de pandemie al sinds begin mei over. Toch blijven we elkaar vanuit angst als melaatsen behandelen.
 • Het lijkt 1999 wel. Drie minuten video
 • De advocaat van de moordenaar politieman die George Floyd ombracht vindt dat het publiek maar had moeten ingrijpen als het allemaal zo erg was… Ja, dat lijkt me een briljante advocaat. Dan was er niet één dode gevallen, maar dan was het een bloedbad geworden. Als het mijn advocaat was, dan vloog hij er op dat moment al uit. Als dit je verdediging is, dan ben je pas echt verloren.
 • In Eindhoven gooien de cafébazen het uitgaanscentrum weer dicht. De Corona maatregelen zijn niet vol te houden want het publiek heeft er de buik vol van. De kroegeigenaren krijgen echter de boetes en daar hebben ze geen trek in.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *