LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 15 juni 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 15 juni 2020

Hier onder deze link vindt u een interessant vastgoedproject in Haarlemmermeer. U moet nu wel enige haast maken. Het benodigde bedrag is op 110.000 euro na al gehaald! Deelname is mogelijk met bedragen van 5000 tot het gehele bedrag.

  • First Majestic (AG) heeft een belastingprobleem in Mexico en heeft nu de Canadese ambassadeur gevraagd hen hierbij te helpen. AG heeft verschillende mijnen in Mexico. Mexico is van mening dat AG nog tenminste 209 miljoen achteraf opgelegde belastingen moet afdragen. AG is van maning dat de belasting onterecht is opgelegd.
  • Nog altijd ligt er het wetsvoorstel in Nederland om de 1,5 meter in beton te gieten. Overtredingen gaan dan tot 4.350 euro kosten. Ook is gevangenisstraf mogelijk. Daarbij wordt ons het huisrecht ontnomen in het voorstel. U moet dus voor de overheid uw voordeur letterlijk openzetten. Als u nu nog niet door heeft dat dit gewoon DICTATUUR inhoudt, dan vrees ik dat u er straks slapend in zult stappen. De Nederlanders lieten zich ondertussen keurig afleiden door de nieuwe zwarte piet discussie.
  • Satire wordt in de huidige samenleving niet meer begrepen. Wat veertig jaar geleden als satire aan programma’s gemaakt werd, wordt nu weggezet als racistisch. Satire is blijkbaar te moeilijk voor de facebook/snapchat generatie.
  • Nederland gaat naar een ander pensioen. Het beste systeem in de wereld wordt afgebroken omdat we te rijk zijn. Daar komt het in feite op neer. Eerst heeft de regering zo’n 35 jaar geleden een enorme greep in de pensioenreserves gedaan en nu wordt ons spaarpotje verder uitgekleed. U MOET betalen, maar u heeft GEEN RECHT meer op uitkering. Als u nog wat krijgt, dan is dat een gunst. Dat is in enkele zinnen de nieuwe regeling.
  • In vliegtuigen hoeft de 1,5 meter niet aangehouden te worden. De luchtverversing is er goed genoeg. Hadden we in de buitenlucht ook maar zoiets…
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *