LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 9 november 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 9 november 2018

keystone xl, pijpleiding

– De FED heeft gisteren de rente ongemoeid gelaten. Het liet de rente zo omdat ze een vertraging in de zakelijke ontwikkelingen denken te zien.
– Disney heeft een kwartaalwinst van 2 miljard euro gemaakt. De kwartaalomzet van het concern steeg met 12% tot omgerekend 12,5 miljard euro.
– Triodos Vastgoedfonds wil er mee stoppen. De deelnemers mogen er 17 december over kiezen. De vraag is nog hoe de zaak afgesloten gaat worden. Willen ze een bod op de hele portefeuille, of gaan ze pand na pand verkopen? Het fonds bezit 18 kleinere kantoorpanden die met name in de Randstad liggen. Het gekke is dat ze enkele weken geleden nog in Eindhoven een pand kochten. De verkoop / sluiting van het fonds is blijkbaar ook voor het fonds zelf al een verrassing gekomen.
– De aanleg van de Keystone XL pijpleiding in de VS is wederom door een rechter stopgezet. Obama weigerde toestemming. Trump draaide dat besluit terug. De rechter in Montana wil nu eerst een beter onderbouwd onderzoek naar de milieugevolgen zien.

keystone xl, pijpleiding
– Het Witte Huis heeft een gemanipuleerd filmpje vrijgegeven van het incident met de CNN reporter die nu de toegang tot het Witte Huis ontzegd is. Zijn armbeweging is versnelt zodat het nu net lijkt alsof hij een slaande beweging maakt. Trump schreeuwt moord en brand over fake news, maar valt nu zelf vreselijk door de mand met dit staaltje van bedrog.
– UBS is wederom door de VS aangeklaagd voor zaken die in 2006 en 2007 speelden. UBS is van mening dat wat ze deed niet strafbaar was. Andere banken hebben een schikking getroffen. De laatste bank die een schikking trof was Barclays. Dat ging akkoord met een 2 miljard dollar boete.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *