LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 7 nov 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 7 nov 2019

onroerend goed

Vanavond geeft Pieter Monsma een lezing over investeren in vastgoed in Veldhoven. Kijkt u hier voor meer informatie. Gebruik kortingscode “financieelvrij” voor een 50% korting!

De beursgang van Aramco gaat waarschijnlijk een succes worden omdat Chinese investeerders hier een kans in zien.

In Duitsland willen ze het aantal waterstof tankstation verdubbelen. Het moeten er 130 gaan worden. Nog altijd is het extreem kleinschalig allemaal. Eind 2021 moeten er 60.000 waterstof auto’s per dag kunnen tanken. In Nederland kan er momenteel op slechts drie plekken waterstof getakt worden. Dat moeten er negen gaan worden.

Het deelakkoord tussen de VS en China stelt al weinig voor, maar zelfs het tekenen van het akkoord is al een probleem. Het wordt steeds uitgesteld en nu is het voor december voorzien.

Er was wat onzekerheid over een geavanceerde machine die ASML naar China wilde sturen. Volgens Zakenblad Nikkei Asian Review werd de uitvoer tegengehouden om de VS te vriend te houden. Volgens AMSL is de exportlicentie verlopen en is dat alles wat er aan de hand is.

Ook de Duitse minister van Financiën steunt nu een Europese Bankenunie. Met die unie staan alle Europese banken garant voor elkaar. Nu is dat per land geregeld. De bankenunie laat straks dus banken (lees klanten van banken) van over heel Europa betalen voor het falen van zwakke banken. Nog een goede reden uw geld bij de banken weg te halen! Ik heb gewaarschuwd! U kan straks niet zeggen dat u van niets wist.

Volgens hedge fund manager Ray Dalio is de wereld gek geworden en is het systeem kapot. Opvallend dat één van de winnaars in het systeem het aandurft om het systeem toch kapot te noemen. Dalio is ook geen voorstander van de vreselijk oplopende staatsschuld van de VS in combinatie met de extreem lage rente waarvan alleen de superrijken profiteren.

Ik kreeg twee late afmeldingen voor de P2P bijeenkomst van morgen. Er is dus nog ruimte! Pak die kans en kom kijken en luisteren naar de ze prachtige investeringskans. Klik hier voor meer informatie

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *