LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 6 sept 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 6 sept 2022

  • De CFO van Bed Bath & Beyond was aangeklaagd voor het oppompen van de aandelenkoers en had een claim van 1,2 miljard dollar aan zijn broek hangen. Dat wordt nu gezien als zijn drijfveer om een einde aan zijn leven te maken.
  • Gisteren heb ik heel wat trades gedaan, maar het waren veel kleine winsten, twee grote verliezen en uiteindelijk 2,6 punten winst. Niet echt een vetpot dus. Ik had de pech twee keer tegen een snel verlies op te lopen. Dat verlies in de ochtend wist ik in de middag te compenseren. Helaas dacht ik vroeg in de avond nog even een actie in te zetten. In een paar transacties verloor ik per saldo bijna 20 punten. Een verlies van 16,9 punten was het netto resultaat voor de dag derhalve. Kijk hier voor meer info.
  • Kijk hier even naar een aanbieding van een beleggen boeken pakket!
  • Mijn collega van de Kritische Belegger heeft een rapport geschreven met daarin vijf kansrijke grondstofaandelen. Als je interesse daarin hebt, dan is dit de link.
  • Vattenfall gaat de energieprijzen per 1 oktober met 50% omhoog brengen.
  • De spaartaks gaat in Nederland een jaar later dan afgesproken ingevoerd worden. Het huidige systeem zal dus een jaar langer actief blijven.
  • Dit bericht moest ik twee keer lezen… “De olielanden die zich in de OPEC hebben verenigd en bondgenoten als Rusland en Kazachstan (OPEC+) zijn van plan om fors minder olie op te pompen. De productie wordt in oktober met 100.000 vaten per dag verlaagd om zo de olieprijzen te stutten.” Leef ik in een andere universum? Olieprijzen te stutten? Zijn die olieprijzen laag dan? Ik kan niet anders dan constateren dat de OPEC duidelijk niet op één lijn met de G7 zit.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *