LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 5 nov 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 5 nov 2020

president biden
 • Ik weet niet hoe het met u is, maar voor mij lijkt deze week een eeuwigheid te duren. Nu ben ik uiteraard vanwege mijn investeringen enorm op de VS gericht en hoewel presidenten normaal gesproken maar een kleine invloed hebben, zie ik Trump maar wat graag vertrekken. In mijn ogen is hij geen aanwinst voor de Amerikaanse samenleving. Het lijkt zo te zijn dat de helft van de Amerikanen er zo over denkt, maar dat is niet zo. Miljoenen kozen er meer voor Biden. Hun kiessysteem is alleen zo opgezet dat je eventueel kan winnen zonder de meerderheid van de stemmen te hebben.
 • Gisteren verklaarde Trump zich veel te vroeg al winnaar. De Premier van Slovenië feliciteerde hem daarop direct. Volgens de premier van Slovenië is de media valse informatie over de uitkomst van de Amerikaanse verkiezingen aan het verspreiden. Je zal maar zo’n president en/of premier hebben. Helaas een gevolg van de Internet luchtbel waarin je door IT technieken van Facebook en Youtube in gebracht wordt. Overigens is Trump nu wel de nodige rechtszaken an het opstarten. Hij weigert de uitkomsten te accepteren en zal dat waarschijnlijk zijn hele leven blijven doen.
 • Wie het in de Amerikaanse congresverkiezing goed deden, waren de vier dames van The Squad. Ze behielden alle vier hun zetel. De Democratische partij heeft een dure keuze gemaakt door hen op een zijspoor te zetten. De Democraten winnen de Senaat namelijk niet en daarmee blijft de enorme verzuiling een feit.
 • Gisteren begonnen de beurzen zwaar negatief door de speech van Trump. Later op de dag herstelden de beurzen fors toen bleek dat Biden alsnog de winnaar leek te gaan worden. De VS en de wereld zijn er wel uit dat Biden gewonnen heeft. Er is echter één persoon die dat zijn hele leven niet gaat toegeven. De vraag is hoeveel hij de komende maanden nog gaat kapotmaken om in zijn eigen ogen zijn gelijk te halen.
 • Aandelen Alibaba wisten gisteren het verlies te beperken. Hoogste koers was eerder deze week 317 dollar. Er was een dip naar 285 dollar en het aandeel sloot in de VS op ruim 295 dollar. Dit is een ijzersterk bedrijf, maar wel met een grootaandeelhouder die onder vuur ligt bij de Chinese autoriteiten.
 • Nu Biden lijkt te winnen heeft dat grote consequenties voor de Brexit. BoJo kan er niet op rekenen dat hij ‘de beste deal ooit’ in de VS kan gaan halen. Biden is op de hand van de Ieren.
 • SocGen heeft in het derde kwartaal een forse winst weten te behalen. Er werd netto 862 miljoen euro verdiend. In het tweede kwartaal wisten ze de goede gang van zaken te verbergen onder eenmalige lasten en voorzieningen.
Tags

2 Reacties

 1. Eppo 5 november 2020

  Heb je ze geteld dan zijn leugens van Trump ? Nou jouw favoriet Biden is een nog grotere leugenaar en nog corrupt ook .
  Trump heeft veel beloftes ingevuld of tenminste geprobeerd .
  Nou we zullen het wel snel gaan beleven de geweldige Biden en de economie je huisjes zullen wel snel dan een soort van opvang worden (kosteloos natuurlijk ) omdat jij zo sociaal bent . toch ?

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 6 november 2020

   Ja Eppo, die zijn officieel geteld. Er is daadwerkelijk een groep mensen die alle uitspraken van Trump tegen de echte feiten aanhoudt. Trump vertelde meer dan 20.000 leugens in zijn uitingen…
   Voor de rest begrijp ik je boosheid niet. Wat heb ik je aangedaan? Ik ben geen fan van de rasleugenaar Trump. Dus?
   Waarom heb je zo’n probleem met mijn huizen in de VS?
   Ik heb al eerder geschreven dat Biden mijn favoriet niet is. Hij heeft eigenlijk maar één groot voordeel… Hij is Trump niet. Daarom had hij mijn voorkeur als ik had moeten kiezen tussen deze twee bejaarde muppets.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *