LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 5 februari 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 5 februari 2019

Mooie Beursdag

Gisteren heeft Tesla een transactie gedaan in een valuta waar ze er veel van heeft, namelijk eigen aandelen. Maxwell Technologies (MXWL) werd gekocht met een premie van zo’n 55% ten opozichte van de koers van vrijdag. Het bedrijf heeft enkele hoopgevende producten in de batterij/accu sector.

  • Volgens JP Morgan zou het een goede zaak zijn als Apple Netflix zou kopen. Heeft JP Morgan aandelen Netflix waar ze mee in de maag zitten? Het idee is al verschillende keren geopperd door JP Morgan. Beleggers reageren er vrijwel niet meer op.
  • BrightBytes heeft haar data integratie platform DataSense aan Microsoft verkocht.
  • Gisteren heeft de Mooie Beursdag service weer drie nieuwe posites ingenomen. Van de drie posities van vorige maand is er één door de stop loss gegaan. Bij de andere twee zijn de stop losses opgetrokken. Van één is ook het koersdoel omhoog bijgesteld.
  • De Duitse luchtvaartmaatschappij Germania heeft uitstel van betaling aangevraagd. De vluchten zijn al stopgezet.
  • Microsoft heeft voor Tomtom gekozen als het gaat om de navigatiedata voor het Azure cloudplatform en Bing Maps. Tomtom gaat op haar beurt Microsoft Azure gebruiken als voorkeurs cloud oplossing.
  • Bedrijfschatdienst Slack wil naar de beurs. Naar verwachting zou dit bedrijf nu al 7 miljard waard moeten zijn. De service wordt dagelijks door zo’n 10 miljoen mensen gebruikt, veelal voor communicatie binnen bedrijven.
  • President Trump wil dat David Malpass de Wereldbank gaat leiden. Malpass was zes jaar lang Chief Economist bij Bear Stearns tot deze bank bijna omviel en voor 6% van de waarde van een jaar eerder overgenomen werd door JP Morgan Chase. Hij is regelmatig op TV te zien, hetgeen verklaart waarom hij bij Trump is opgevallen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *