LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 4 nov 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 4 nov 2022

  • Gisteren heb ik weer enkele nieuwe abonnees van de Beursbox Insider service en Insider VIP service mogen verwelkomen. Mijn dank daarvoor!
  • Vandaag toch een nieuwsbrief. Ik heb deze gisteren geschreven en vanochtend alleen op ‘verzend’ gedrukt. Ben namelijk nu onderweg naar Amsterdam alwaar ik later vanochtend op de Beleggersfair een kleine presentatie zal geven in de Beurs van Berlage. In feite mijn dagelijkse lunch webinar, alleen dan nu in Amsterdam en niet op Internet.
  • Barrick Gold keert 15 cent dividend per aandeel uit. Het dividend rendement op jaarbasis is nu 5%.
  • Elon Musk blijft in het nieuws nu hij een paar dagen geleden niet alleen Twitter kocht, maar ook een verzonnen complottheorie doorzette op zijn Twitter account. Zijn bron was ultra rechts en de info was volkomen verzonnen en schandelijk schadend voor een man van 82 die zijn schedel met een hamer ingeslagen zag worden door een Trump supporter. Wat doet Elon? Die valt de 82 jarige man aan met schandelijke leugens. Elon heeft het bericht gewist, maar geen excuses aangeboden voor het onrecht dat hij het slachtoffer aan deed.
  • Alexandria Ocasio-Cortez kreeg gisteren te maken met een tijdelijke Twitter blokkade omdat ze iets had geschreven waar Elon Musk persoonlijk boos over was. Zijn vrije speech houdt dus op als hij het niet met je eens is. Dit soort kinderachtig gedrag wordt de dood voor Twitter. Haar reactie: Also my twitter mentions/notifications conveniently aren’t working tonight, so I was informed via text that I seem to have gotten under a certain billionaire’s skin ??
    Just a reminder that money will never by your way out of insecurity, folks.
  • Uniper is een energieleverancier. Het bedrijf maakte eem verlies van 40 miljard euro bekend. Het bedrijf was extreem afhankelijk van Russisch gas. 10 miljard is overigens al gerealiseerd verlies. De overigen 30 miljard is een reservering voor toekomstige verliezen. Uniper gaat door Duitsland genationaliseerd worden. 99% van de aandelen worden door de Duitse overheid gekocht.
  • Gisteren heb ik het aandeel Darling Ingredients besproken. Kijk hier.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *