LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 4 december 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 4 december 2018

huizenmarkt, detroit

Gisteren is de eerste van waarschijnlijk een reeks bijeenkomsten geweest voor mijn Detroit woningen project. Ik denk dat een helder en eerlijk verhaal is neergezet. We gaan nu zien in hoeverre de tweede tranche gevuld gaat worden. Vandaag wordt een besluit genomen over een woning die we nu op het oog hebben.

huizenmarkt, detroit
– De Mooie Beursdag Nieuwsbrief gaat waarschijnlijk in de middag uitgebracht worden. In die Nieuwsbrief drie aandelen die alles te maken hebben met de periode van het jaar.
– China en de VS praten weer, dat is waar en dat is mooi, maar onduidelijk is met wie de Chinezen dan precies praten. Dat zal de onderhandelingen geen goed doen. Binnen het Trump kamp zijn verschillende stromingen bekend en die onenigheid is ook de Chinezen niet ontgaan.
– Het Indonesische Lion Air heeft ruzie met Boeing naar aanleiding va de recente crash. Het overweegt nu bestellingen te cancellen. De vraag is of het ontwerpfouten of onderhoudsfouten waren. Dat maakt veel uit voor wie er verantwoordelijk is.
– Er is weer een grote geslaagde hacking bekend geworden. De gegevens van 100 miljoen gebruikers zijn op straat komen te liggen. Het gaat om Quora, waar gebruikers in het Engels vragen kunnen stellen. Alleen de gegevens van geregistreerde bezoekers zijn gestolen.
– China heeft een lange termijn plan om nummer één te worden. Om dat te realiseren krijgen bepaalde sectoren onder de noemer “Made in China 2025” staatssteun. Die steun is een heikel punt, want dat wordt in Europa en de VS gezien als illegale staatssteun.
– Het is in de VS weer zo ver… Er komt weer een overheidssluiting aan omdat het budget niet rond is. De sluiting wordt nu twee weken uitgesteld vanwege het overlijden van George Bush Sr., maar is daarmee niet van de tafel. Het ziet er nu naar uit dat de shutdown op 21 december komt. Gaat ze door, dan zullen heel wat ambtenaren een akelige kerst hebben. Heikel punt blijft financiering van de muur bij de grens van Mexico.
– In het 9e district van North Carolina lijkt een serieuze verkiezingsfraude ontdekt te zijn. Mogelijk dat de verkiezingen er over moeten worden gedaan. De fraude komt uit Republikeinse hoek. De Republikeinse kandidaat won met een stemoverwicht van 905 stemmen.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *