LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 31 maart 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 31 maart 2022

  • De komende dagen nog net een staartje winter. Daar zit dus niemand op te wachten…
  • Ook de Rabobank gaat Rusland verlaten. De activiteiten zijn ondertussen al voor een kwart afgebouwd.
  • Rusland heeft beslag laten leggen op zo’n 600 passagier vliegtuigen die Russische maatschappijen leaseden van westerse bedrijven. Het westen heeft beslag laten leggen op 68 Russische passagier vliegtuigen.
  • De Tweede Kamer gaat debatteren over minister de Jonge, zonder dat hij daar zelf bij is. De huidige minister op die post komt namens hem naar de Tweede Kamer. In feite kan dus de huidige minister weggestuurd worden voor de leugens en het bedrog van De Jonge. Ik zie hem er voor aan dat hij het ook nog eens zo ver laat komen. Alles voor het pluche!
  • Nord Stream 2 is helemaal af. 11 miljard dollar heeft het project gekost en nu ligt die pijpleiding er voorlopig ongebruikt. Zolang Putin aan de macht is, lijkt een opening van de leiding onmogelijk.
  • De Amerikaanse geheime diensten hebben inzage gegeven in hoe Putin misleid werd door zijn eigen militaire leiders. De Amerikanen hebben de laatste maanden keer op keer extreem goede informatie over de Russen gehad. Ze hebben hun spionnen vlak bij Putin zitten. Zo blijkt nu dat Putin zelf niet wist dat er dienstplichtigen de oorlog in werden gestuurd.
  • Opmerkelijk bericht: Rusland heeft de vredesbesprekingen met Japan stopgezet. Die vredesbesprekingen zijn nog altijd gaande na de overwinning in 1945. Rusland veroverde vier eilanden en Japan wil die nog altijd terug hebben. Rusland heeft daarop een legeroefening gehouden rond en op die vier eilanden.
  • Chinese miljardairs zijn een deel van hun vermogen naar Singapore aan het brengen. Ze willen de toenemende druk vanuit Peking ontlopen. Peking wil de welvaart meer verdelen, de miljardairs houden hun vermogen liever zelf.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *