LADEN

Typ om te zoeken

Finomark voorwaarden veranderen

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Finomark voorwaarden veranderen

Neo Finance heeft ook een onderdeel dat zakelijke leningen verstrekt. In de kern werkt het net zo als Neo Finance, maar het is via een apart platform (Finomark) opgezet.
Dat nieuwe platform is, net als Neo Finance zes jaar geleden, nog aan het groeien. Groeien qua aantallen, maar ook als netwerk. Er zitten nog weeffoutjes in en ook bij de voorwaarden en procedures schaven ze de zaak her en der nog wat bij.
Het is allemaal nieuw. Voor hen, maar ook voor de toezichthouder.
Ze hebben daarom eigenlijk al hun voorwaarden nog weer tegen het licht gehouden en alle documenten nog weer eens bezien.
Gisteren is daarop een complete nieuwe set uitgegeven. Eigenlijk zijn alle voorwaarden herbezien. Soms alleen een versie wijziging, maar in andere gevallen is er dieper ingegaan op situaties die kunnen voorvallen.
Ik heb de tijd nog niet gehad om alles door te nemen. Iedere klant die ook op Finomark actief is heeft gisteren een mail ontvangen. Ik raad aan die documenten in ieder geval even snel door te nemen.
Het is niet zo dat de voorwaarden ineens compleet anders zijn geworden. Het is wel handig als je weet wat bijvoorbeeld je rechten zijn en wat je risico’s zijn. Zakelijke leningen hebben een ander risicoprofiel dan persoonlijke leningen. Zakelijke leningen zijn in feite veel gevaarlijker. Een bedrijf gaat namelijk makkelijker failliet dan een persoon.
Je kan overigens de documenten lezen zonder te hoeven inloggen!

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *