LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 31 maart 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 31 maart 2020

Lubag.kills.Rumag
  • Bij Matching Capital is er een leuk nieuw project opgestart. De werving is halverwege, dus wilt u nog meedoen, dan moet u even de zeilen bijzetten. Douwe heeft op mijn aangeven even wat meer duidelijkheid over het project gegeven. Kijk hier
  • In Hongarije is het de premier gelukt om nu een onbeperkte macht te verkrijgen. Het parlement is nu uitgeschakeld en daarmee is de democratie in Hongarije verleden tijd. De EU is zwaar tegen deze gang van zaken, maar lijkt vooralsnog machteloos te staan. Het besluit is via het parlement tot stand gekomen en dus toegestaan. Overal in de wereld zie je de neiging om de democratie uit te schakelen.
  • Canadese olie is nu in Canada goedkoper dan een groot glas bier. Je kan er nu zware olie per vat kopen voor minder dan C5,00 per vat! Dit is een extreme afwaardering, maar nu olie in enorme hoeveelheden tegen lage koersen te verkrijgen is, wil niemand die zware Canadese olie nu kopen. Nog even en je kan het letterlijk gratis krijgen omdat de opslag te duur wordt.
  • Arjan Lubach heeft Rumag afgelopen zondag ongenadig aan de schandpaal genageld. Het onbeschaamde jatbedrijf zag haar site er zelfs uitvliegen nadat Lubach duidelijk had gemaakt op welke wijze Rumag onbeschaamd profiteert van de crisis. Onder de naam Lubag is er nu een tegenactie begonnen om t-shirts te verkopen waarvan de opbrengst ook écht volledig naar het goede doel gaat. Ondertussen is Rumag maar gestopt met haar Corona actie.
  • Twitter heeft berichten van de Braziliaanse president gewist. In die berichten negeert hij doelbewust Corona maatregelen. De vraag is of we dat wel moeten willen. Hij is de gekozen president. Misschien zo gek als een deur, maar wel gekozen. Wie is Twitter dat ze zijn berichten wissen?
  • Volgens het Financieele Dagblad is er nu minder durfkapitaal beschikbaar. Beleggers houden de hand op de knip. Ik begrijp dat, maar daarmee laten ze ook mooie deals lopen. Warren Buffett is juist in dit soort tijden heel actief. Dat is niet voor niets zo.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *