LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 31 januari 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 31 januari 2020

tesla
  • Deze week maakte Tesla prachtige cijfers bekend en het aandeel steeg naar record hoogte. Een dag later werd bekend dat de verkoop in Nederland in een maand tijd van 12.000 naar 36 gedaald was. Het verschil kwam voort uit het feit dat de belastingvoordelen in Nederland voor een groot deel wegvielen.
  • Ik heb hier al vaker over geschreven… C60 is bijzonder interessant. Het is een prachtig middel om uw huisdier gezond te krijgen.
    Het is een anti-oxidant die er voor zorgt dat vrije radicalen geneutraliseerd worden.
  • In Nederland komt een nieuw onderzoek naar zware misdaden door asielzoekers. Moord en verkrachting was bij asielzoekers onder het kopje “overig” terecht gekomen. U weet wel, dat wat je een beetje uit beeld wilt houden. De dingetjes die er niet zo toe doen. Het zou zonder kwade bedoelingen door de ambtenaren zo gedaan zijn. Immers, zo doe je dat altijd bij dit soort zaken… toch? Hoe dacht u dat in Engeland Andrew al die jaren samen met Epstein kon opereren? Niet omdat ambtenaren dat naar buiten zouden brengen…
  • Vanavond om 24:00 uur zal het VK de EU verlaten. Er is dan vervolgens 11 maanden de tijd om een deal uit te werken. Het VK heeft in die periode geen zeggenschap en stemrecht meer in de EU. Dát had de Brexit partij even gemist en ze klaagden daar nu al over… Ik vrees dat ze nog wel meer gemist hebben en gaan missen.
  • Amazon heeft fantastische cijfers gepubliceerd. Het gaat enorm goed met het bedrijf. Of de wereld daar blij mee moet zijn is wat anders. Op veel gebieden wordt dit bedrijf enorm dominant en dat is nooit goed. Het aandeel sloot bijna 10% hoger.
  • Gisteren liep de server waarop mijn websites staan helemaal vast. Het aantal aanmeldingen op de lijst van de goedkope broker aanbieder en ook de aanmeldingen op de P2P lijst waren enorm. Door de drukte werd de server trager en door de vertraging van de server begonnen mensen zich meerdere keren in te schrijven en zo liep alles hopeloos vast. Pas vannacht werden de verwerkingen allemaal afgerond.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *