LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 30 okt 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 30 okt 2019

schulden

In Libanon stapt de premier op. De demonstraties gaan maar door en hij ziet geen mogelijkheden meer om de meute tot bedaren te brengen.

BP’s derde kwartaal is behoorlijk slecht. De winst daalde 41% ten opzichte van vorig jaar. Volgens BP lag het aan zwakkere olieprijzen en slecht weer. Toch mooi als het alleen maar vanwege externe oorzaken was…

Facebook wil niet ingrijpen op leugenachtige berichten van politieke aard. Enkele moedige medewerkers hebben hun topmanagers gevraagd dit beleid te veranderen.

In Nederland zijn er zo’n 70.000 huishoudens met een betalingsachterstand op de hypotheeklening. Dat is een daling van ruim 12% ten opzichte van een jaar geleden. Het zijn vooral de 70 plussers waar de achterstanden stijgen.

In Californië zijn er momenteel zo’n 600 bosbranden. Tienduizenden bewoners zijn geëvacueerd, waaronder voormalig gouverneur Arnold Schwarzenegger. Ik kwam er overigens vandaag achter dat hij uit Stiermarken komt. Daar ligt ook het plaatsje Lassing.

Morgen gaat de Democratische leider van het Congres meer uitleg geven over de procedure rondom de impeachment van Trump.

De Engelsen mogen op 12 december naar de stembus. Hiermee verspillen ze wederom weer drie maanden. Immers is een nieuwe regering er niet op 13 december en op dat moment is de helft van het uitstel alweer voorbij en is er dus nog niets gebeurd.

Airbus heeft ter waarde van 30 miljard euro vliegtuigen verkocht aan de Indische maatschappij InDiGo. Ik weet niet of ze er blij over moeten zijn. Je maakt je als onderneming afhankelijk van één order. Hoe betrouwbaar is deze partij?

Beyond Meat kwam met haar eerste kwartaalcijfers. Ineens is de fantasie over en staat er zwart op wit hoe het echt gaat met de onderneming. Het gaat heel goed met de onderneming, maar de totale fantasie is er wel uit. Het aandeel verloor 20% aan waarde na het bekend worden van de cijfers.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *