LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 30 dec 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 30 dec 2020

  • Ik moet nog een bevestiging krijgen, maar er is iemand die op 250 euro mogelijk een weddenschap met me wil aangaan over wie er op 20 januari als president in de VS zal worden aangesteld. Nog altijd zijn er mensen die zo verstrikt zitten in de vermaak pers van rechts dat ze het idee hebben dat Trump gewonnen heeft.
  • Ant Group van Jack Ma overweegt om het bedrijf als een bank in te richten, zodat het ‘slechts’ aan bestaande bankvoorwaarden hoeft te voldoen en niet langer te maken heeft met willekeur vanuit de Chinese overheid.
  • Na bijna twee jaar heeft American Airlines als eerste besloten om weer met de Boeing 737Max te gaan vliegen. Nu maar hopen dat de problemen inderdaad boven water gekomen zijn. Heel het schandaal maakte vooral duidelijk dat de FAA en Boeing veel te veel met elkaar verweven waren geraakt.
  • Ik heb een schenking van 100 euro mogen ontvangen! Dank u wel daarvoor! Het geld is overgemaakt naar Neo Finance.
  • Gisteren is er wederom een Neo Finance lening die volkomen verkeerd was gelopen volledig uitbetaald nadat de rechter in was geschakeld. Het aardige was dat ik deze lening bewust met korting in de Secundaire Markt had gekocht en nu 100% + achterstallige rente kreeg uitgekeerd. Ik zit normaal gesproken (en nu ook) slechts met maximaal 25 euro in een lening. Het gaat dus niet om een groot bedrag, maar het is dankzij de korting in de Secundaire Markt een leuke transactie geworden. Bij twee andere wanbetalers is vastgesteld dat er voldoende onderpand is om de leningen te kunnen voldoen. De deurwaarder gaat nu deze zaken oppakken. (Lees: de wanbetalers bezoeken en beslag leggen.)
  • John de Mol heeft zijn zaak tegen Facebook gewonnen in die zin dat Facebook hem afgekocht heeft. Hij was al schatrijk en is nu nog weer een beetje schatrijker. Facebook verdiende veel aan de leugenachtige advertenties met John de Mol in de hoofdrol. Een deel van die winst kan John de Mol nu bijschrijven. Iedereen gelukkig, behalve de consumenten die bedrogen werden. Die kunnen van John de Mol en Facebook gewoon de bomen in. Ook de oplichters zelf komen er mooi mee weg.
  • In Georgia hebben nu al meer dan 2 miljoen mensen hun stem via post uitgebracht op de senator verkiezingen. In totaal zijn er daar 7,2 miljoen stemgerechtigden. Bij de presidentsverkiezingen waren er 5,5 miljoen stemmen uitgebracht, of zoals Republikeinen zeggen, “veel meer dan het aantal bewoners van Georgia”.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *