LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 30 aug 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 30 aug 2022

  • Gisteren overal in de wereld dalende beurzen. De AEX daalde zelfs tot onder de 700 punten. Toch was mijn aandelenportefeuille hoger en dat was te danken aan prachtige resultaten vanuit de uraniumaandelen. Die gingen zo’n 10% omhoog in waarde en zorgden voor alsnog een positieve dag voor mijn portefeuille.
  • Mijn daytrading was gisteren geen succes. Ik heb me er een uurtje mee beziggehouden. Deed 17 acties (waaronder een paar die ik ook weer introk) en verloor 25,3 punten. Het waren vooral grote verliezen en kleine winsten. Niet één keer had ik spijt van de kleine winsten. Ik was nog blij dat ik die binnengehaald had.
  • Tesla wil nog voor het einde van dit jaar een goedkeuring verkrijgen voor een 100% autonoom rijdende auto.
  • De CDC, dat is de Amerikaanse gezondheidstoezichthouder die zich onder meer bezig hield met de Covid maatregelen heeft onderzoek gedaan naar haar eigen adviezen en verplichtingen die het de bevolking oplegde. Laat ik het zo stellen… de complotdenkers zaten er indertijd niet zo heel ver naast en deden het beter dat de CDC zelf… Kijk hier
  • Er begint enige angst in de aandelenmarkt te komen. De eerste paniekvogels hebben het ook over een recessie in 2023. Laat me er duidelijk over zijn… dat is allemaal mogelijk! Maar… De economie en de beurs staan los van elkaar. Vergeet dat niet. Wat uraniumaandelen gisteren deden mag als voorbeeld gezien worden. Alles zwaar omlaag, maar uraniumaandelen wonnen gemiddeld 10%. ALs er in 2023 een economische crisis komt, dan zien we dat nu al terug in de beurs. In 2023 kan het dan zijn dat de beurs weer midden in de crisis aan het herstellen is.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *