LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 30 april 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 30 april 2020

bitcoinkoers
  • Gisteren heb ik de inschrijvers op de Neo Finance maillijst gevraagd welke video’s ik nog voor ze kon maken. Er zijn enkele interessante verzoeken op binnengekomen die ik nog zeker in verschillende video’s ga bespreken. Verder ook veel vragen die ik al naar bestaande video’s kon doorverwijzen. Een compliment dat ik binnen kreeg: “Ik kan eigenlijk niks verzinnen waar over nog uitleg nodig is je hebt een speciale website gemaakt waar volgens mij bijna alles al aan de orde is geweest. Ik volg jullie ook via telegram en daar is ook al van alles de revue gepasseerd, Ik zou willen dat iedere buitenlandse beleggingsinstelling of Broker zijn zaakjes zo goed voor elkaar had. Litouwse bank Nederlandse vertegenwoordiging Nederlandse website met filmpjes en toelichting, waar kom je dit nog tegen, absoluut TOP.”
  • Eén van mijn aandelen ging recent zwaar omlaag op basis van geruchten. Gisteren kwamen ze met slecht nieuws en schoot het aandeel ruim 8% omhoog. Ik probeer het maar niet te begrijpen.
  • De FED houdt de rente op vrijwel nul. De FED ziet dat de economische activiteit in de VS fors is afgenomen. (Wat wil je met 30 miljoen extra werklozen…)
  • De Amerikaanse economische bedrijvigheid is in het eerste kwartaal met 4,8% gedaald. Met zo’n 30 miljoen nieuwe werklozen zal het tweede kwartaal niet veel beter worden.
  • Olie steeg gisteren weer 10% in waarde. Ik denk dat we er rekening mee moeten houden dat een olieprijs van $40+ er eind dit jaar wel weer gaat inzitten. Maar eerst moeten we nu uit het dal gaan komen en moet de overproductie aangepakt worden.
  • KPN heeft een degelijk eerste kwartaal gedraaid. De omzet lag maar fractioneel lager dan een jaar geleden.
  • De koers van bitcoin is gisteren fors gestegen. Ineens is er weer aandacht voor crypto’s.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *