LADEN

Typ om te zoeken

De Nederlandse markt groeit hard

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

De Nederlandse markt groeit hard

In het eerste kwartaal kwam de groei voor crowdfunding bedrijf Neo Finance vooral uit Polen, Spanje en Nederland. Daar kwamen de nieuwe geldverstrekkers vooral vandaan.
Opvallend dat Nederland ook zo veel nieuwe geldverstrekkers kende, want we zijn in het totaal aantal geldverstrekkers nog maar een kleine groep.
Ook de portefeuilles van Nederlandse klanten zijn nu nog altijd ondergemiddeld qua omvang. Een account van de gemiddelde Nederlandse geldverstrekker is ongeveer 2000 euro groot, terwijl de gemiddelde omvang van alle klanten in totaal zo rond de 2700 euro ligt. Nederlandse geldverstrekkers zijn nu al wel goed voor 27% van het totaal over het laatste kwartaal! Polen is met 36% nog flink belangrijker voor Neo Finance. België is goed voor 8% dus België en Nederland samen komen tot 35%. Dat ziet er al beter uit.
Dat wij ons laten aftroeven door Polen is echt te gek voor woorden. Maar ik moet zeggen, dat hebben die Polen goed gezien. Blijkbaar hebben die een neus voor goede deals.
Het marktaandeel van Neo Finance in Litouwen is nu gestegen tot rond de 54%. Alleen al in januari 2020 werd 3,33 miljoen aan leningen gevraagd. Dat was het hoogste bedrag van de laatste 12 maanden.
Schokkend vond ik zelf de volgende constatering: De helft van de nieuwe aanmelders voltooid het aanmeldingsproces niet!
Ik vind dat heel erg.
Het verbaasd me echter niet. Het is dat ik het account écht wilde, anders was ik ook afgehaakt.
Bij mij bleek het met de foto niet te lukken. Ik vraag inschrijvers bij Neo Finance met klem mij te melden als er iets misgaat. Ik kan de aanmelding dan ondersteunen. HET IS HET WAARD!
Als u dus uw aanmelding onderweg gestaakt heeft, stap er over heen en maak het proces af. Het is in uw eigen belang, want zo’n mooie aanbieding krijgt u elders niet.
Gaat u naar deze site voor Nederlandstalige ondersteuning.
U kan hier bij Neo Finance inschrijven.
Als u tenminste 50 euro overmaakt krijgt u 20 euro bonus op uw account. Wel moet u “Beursbox” aangeven.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *