LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 3 mei 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 3 mei 2019

amazon

Is het vleesvervanger of nepvlees? In het nieuws vandaag twee benamingen voor Beyond Meat dat in de VS een droomdebuut kende op de beurs. De journalisten geven niet zo heel subtiel met de benaming van het product aan hoe ze er over denken.

Berkshire Hathaway heeft aandelen Amazon gekocht. Het is één van de vooraankondigingen van Warren Buffett die dit weekend zijn jaarlijkse Omaha feestje weer geeft.

Gisteren is de Mooie Beursdag Nieuwsbrief weer verstuurd. Enkele personen kregen de lijst per ongeluk ook toegestuurd. Ik had een vinkje te veel aangeklikt. Ik had een waardeloze april maand met de service. Twee stop loss drama’s mee moeten maken.

Gisteren zijn door mij definitief drie huizen naast elkaar in Detroit aangekocht. Signed, sealed and delivered. Eindelijk, want het had de nodige voeten in aarde. Het was een pakketje van drie woningen tegen een heel erg mooie prijs.

Deze drie huizen gekocht in één aankoop.

Tesla heeft aangegeven dat het verwacht dat het verkrijgen van de benodigde grondstoffen voor het maken van autobatterijen wel eens een probleem kan gaan vormen. Nikkel, koper en andere metalen zijn niet in voldoende mate aan te leveren.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *