LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 3 februari 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 3 februari 2021

  • De eerste drie x 10 tips staan nu aan de goede kant van de streep. Nu is het zo dat niet ieder aandeel x 10 zal gaan. We gaan ook posities innemen voor de korte rit. Doen we dat, dan zullen we na verkoop dat geld weer elders gaan inzetten. Meerdere kleine winsten maken immers ook één grote.
  • Jeff Bezos gaat later dit jaar vertrekken als CEO van Amazon. Hij wil zich meer bezighouden met enkele andere van zijn bedrijven, zoals het ruimtevaartbedrijf dat hij heeft opgericht. Naar verluidt heeft hij nu 196 miljard aan vermogen. Ondertussen werken medewerkers van Amazon onder een vreselijke regime in grote warenhuizen.
  • De zilverprijs is gisteren weer teruggevallen naar het niveau van afgelopen vrijdag. Ik maakte er gisteren nog even een video over. Kijk die hier.
  • Minister van Financiën Janet Yellen wil een vergadering gaan houden over wat er rond Gamestop gebeurt is. Denk niet dat ze een kwaad woord wil horen over de hedge funds en brokers. Ze wil vooral gaan kijken naar manieren om te voorkomen dat particuliere beleggers zich nog een keer zo massaal tegen de marktpartijen gaan keren. Als oud FED voorzitter is ze hier precies de verkeerde minister voor dit moment in de geschiedenis. Reuters gaf al aan dat dit een mooie test gaat worden voor de Biden regering. Hier gaat blijken of hij wel zo eerlijk en oprecht is als hij aangaf te willen zijn.
  • Het ziet er naar uit dat de 1,9 miljard stimulatie er gewoon gaat komen, al heeft Biden nog wel een gesprek gehad met tien Republikeinse senatoren die fors minder willen uittrekken voor de Amerikaanse bevolking.
  • Gisteren is een sponsoring van 25 euro voor Beursbox gekregen, waarvoor mijn dank!
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *