LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 aug 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 aug 2019

Trump. award

Trump heeft de laatste twee weken twee unieke awards gekregen. Uniek, omdat hij de awards blijkbaar zelf verzonnen heeft… Wanneer geeft hij zichzelf de Nobell prijs voor de Vrede?

Het is officieel, BoJo heeft het parlement enkele weken extra op vakantie gestuurd. Een totaal ondemocratische stap die het vrijwel onmogelijk maakt dat het parlement een No Deal Brexit tegenhoudt. Hiermee worden dus de democratische beginselen opzij gezet om er een ondoordachte Brexit door te jassen. Ondoordacht omdat nog altijd amper iets geregeld is voor een No Deal Brexit. BoJo springt blind en met beide benen gelijk vooruit en heeft geen idee hoe of waar de landing zal zijn. Ik ben blij dat ik geen Engelsman ben en ben ook blij er nu niet te wonen. Het pond verloor weer waarde en ik verwacht dat die daling nog wel even door zal zetten. De vraag is wanneer de Engelsen letterlijk in opstand gaan komen en op hun beurt de democratie opzij zetten.

Gaat het licht uit in Engeland?

Een miljoen Britten heeft gisteren al een petitie tegen de schorsing van het parlement getekend. Een leuke actie, maar het parlement gaat niet over de schorsing. BoJo gaat daar over en de regel die hij toepast is al 400 jaar niet toegepast.

China heeft nu daadwerkelijk extra soldaten naar Hong Kong gestuurd. Ze zijn nu nog wel in de barakken gebleven.

Een topfunctionaris van Google is in de problemen gekomen omdat blijkt dat hij een zoon heeft die is voortgekomen uit een affaire terwijl de moeder een medewerkster van hem was. Het probleem met dit alles was dat het in de top van Google indertijd gewoon gevonden werd om relaties met medewerksters aan te gaan. Ook was het toen heel gewoon om de moeders lekker met het kind te laten zitten, zonder verdere ondersteuning te geven of het kind te erkennen. We moeten ons wel bedanken dat het Google van toen niet de wereldspelers was die het nu is geworden. Dat maakt het gedrag niet goed te praten, maar bij het Google van nu zijn dit soort uitwassen nu niet meer geaccepteerd.

Het lijkt er steeds meer op dat de strijd binnen de Democratische partij nog slechts gaat tussen Bernie Sanders, Joe Biden en Elisabeth Warren.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *