LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 28 mei 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 28 mei 2019

volkswagen, vw

Een staking in het openbaar vervoer maakt het niet leuk om vandaag in Nederland te moeten reizen. Het is druk op de weg, dat is wel duidelijk.

De ECB kan geen geschikte vrouwelijke kandidaten vinden en heeft daarom de sollicitatietermijn verlengd. De vraag is hoe lang je dat kan volhouden. Immers kunnen we ons ook afvragen of die functies dan wel vervuld moeten worden als je zo lang zonder functie invulling kan.

President Trump heeft gisteren nog weer laten weten dat de Chinezen zich krom betalen aan de Amerikaanse importtarieven. Er is niemand die de man kan uitleggen dat het Amerikanen zijn die deze tarieven betalen. Diep triest dat je een president hebt die de basis niet eens snapt, maar die je het dus ook niet kan uitleggen.

Alibaba overweegt een beursnotering in Hong Kong om via die weg een extra 20 miljard dollar op te kunnen gaan halen bij investeerders.

China lijkt zich steeds harder op te stellen richting de VS nu de handelsoorlog geëscaleerd is tot het punt dat het eigenlijk niet veel erger kan worden voor de Chinezen.

De Smartphone fabrikanten hebben het probleem dat consumenten massaal besloten lijken te ebben geen nieuwe Smartphone te kopen. De vraag is of ze wachten op 5G of dat ze de huidige kwaliteit als voldoende beoordelen. Ik heb zelf tot volle tevredenheid mijn Samsung S7 en heb ook geen plannen deze te vervangen met een telefoon die weliswaar nieuwer is, maar grotendeels hetzelfde kan.

Volkswagen is als een dolle haar batterij deals aan het veranderen nu de al gemaakte deal met Samsung op losse schroeven dreigt te staan. Het gaat om een bedrag van 56 miljard euro aan deals die definitief gemaakt moeten worden.

De prijs van een bitcoin is gisteren tot 7.900 euro gestegen. Mijn nieuwe cryptotrading service loopt als een trein met deze perfecte timing.

Tags
Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *