LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 28 juli 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 28 juli 2022

  • Ik heb gisteren een schilderij van min of meer mijn huis gekregen. Een leuk verhaal. Je leest het hier.
  • Vooral de Nasdaq had gisteren een extreem goede dag. Beleggers zijn blijkbaar opgetogen dat de FED de rente verder verhoogd heeft. Dat terwijl dit voor de economische groei maar niet zo maar positief is. Het is daarop opmerkelijk dat de aandelenbeurzen zo positief reageren.
  • Uraniumaandelen kenden gisteren een goede dag. Meerdere van mijn aandelen stegen meer dan 10% in waarde. Ook de uraniumaandelen die in Australië genoteerd staan deden het vanochtend erg goed.
  • Meta stelde teleur. De omzet haalde het niet bij de verwachtingen. Het netto inkomen daalde met maar liefst 36%. De koers steeg gisteren tijdens beursuren met 6,55% en daalde nabeurs 4,65%.
  • Cathie Wood heeft een flinke aankoop aan Shopify aandelen gedaan. Ze kocht ter waarde van 50 miljoen van die aandelen. Ze verkocht een flink deel van haar Coinbase aandelen.
  • Maffia praktijken vanuit de boeren protesten. Bedreigingen van aannemers en hun personeel. Dit zijn geen zaken waar de boeren zich populair mee maken. Keihard aanpakken moeten ze die misdadige praktijken van zich crimineel opstellende boeren en/of hun sympathisanten. We hebben hier grondrechten en wetten in Nederland en terecht dat boeren een beter beleid eisen. Maar als je zelf fascistische neigingen gaat uitdragen en je buiten die wettelijke regels beweegt, dan ben je op de verkeerde weg. Dan wordt het tijd dat er ingegrepen wordt voor er doden gaan vallen. Gisteren is wat mij betreft met het bedreigen van aannemers en hun personeel een grens overschreden.
  • De Russen hebben gisteren de op één na grootste energie centrale van Oekraïne weten te veroveren. Wat ze echter niet lukte, was de verdedigers uitschakelen. De verdedigers wisten zich terug te trekken.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *