LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 27 okt 2021

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 27 okt 2021

  • De Nederlandse belastingdienst EN de politiek zaten enorm fout bij de toeslagenaffaire. De memo Palmen is daar het trieste voorbeeld van. Lees het hier. Het doet terugdenken aan zoekgeraakte foto rolletjes en verdwenen bonnetjes. Dit is geen toeval, dit is de standaard werkwijze in de overheids- en politieke top van Nederland. De onderkant van de samenleving is in handen van de Marokkaanse maffia en de top van de samenleving in handen van de Haagse maffia.
  • Alphabet, het moederbedrijf van Google maakte alleen al in het derde kwartaal bijna 19 miljard dollar winst! Wordt het niet eens tijd dit bedrijf te splitsen?
  • De Champagne rel tussen Rusland en Frankrijk is uitgesteld tot 31 december. Rusland vindt dat Franse Champagne als mousserende wijn gelabeld moet worden. Frankrijk dreigde daarop naar de WTO te stappen en Rusland te gaan boycotten. De rel begon omdat Frankrijk vindt dat Champagne alleen zo mag heten als het uit de Champagne streek komt.
  • Nog een Nederlands gas- of olieveld kopen? De NAM zet enkele kleine velden te koop! Ook veld Schoonebeek, waar het allemaal begon, staat te koop.
  • De consumentenbond heeft de aanval geopend op hypotheekadviseurs. Die verkopen volgens de bond vooral gebakken lucht. Enkele ketens verkopen abonnementen die tot de wettelijke zorgplicht behoren. Je neemt dus een betaalt abonnement op iets dat ze gratis moeten leveren.
  • De supermarkten in het VK raken leger en leger. Brexit en Corona, maar vergeet ook niet wanbeheer van de regering, zijn de voornaamste redenen voor de ketencrisis.
  • Deutsche Bank heeft voor het vijfde kwartaal op rij ene winst kunnen rapporteren. Opmerkelijk omdat het erg slecht met de bank ging. Er werd voor het voortbestaan gevreesd, maar blijkbaar is het lek boven water… Tot de op een volgende criminele handeling worden betrapt. Kwestie van tijd vrees ik.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *