LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 27 nov 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 27 nov 2020

  • Vandaag zijn de beurzen in de VS maar beperkt open. De meeste Amerikanen hebben een lang weekend.
  • Naar aanleiding van de doorbraak van Tesla door de $500 heb ik een nieuwe analyse gemaakt. Je kan deze hier bekijken.
  • Beleggen makkelijker maken? Helaas vinden veel mensen beleggen maar ingewikkeld. Die instelling kost ze heel veel, want beleggen kan een enorm rendement opleveren en je leven écht enorm veranderen. Kijk bijvoorbeeld wat er mogelijk is via deze site. Maar je kan ook het gratis “Leren Beleggen” e-boek opvragen.
  • In Turkije is de toeristensector met maar liefst 70% gekrompen. Ook wintersport bestemmingen in Europa zien nu amper boekingen binnenkomen.
  • In Taiwan en Vietnam is één van de succesnummers tegen Corona het met infrarood (op afstand) meten van de temperatuur van mensen. Heb je verhoging, dan mag je niet naar binnen. Twee werkgevers in Nederland wilden dit ook invoeren, maar dat mag hier niet. Het is hier volgens de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) een te grote inbreuk in de privacy. Ben je dus stiekem ziek, dan kan je dus gewoon overal naar toe en iedereen aansteken. Gelukkig mogen we wel allemaal binnenkort met een niet echt werkend mondkapje gaan lopen. Dat is geen inbreuk op je privacy, hooguit op je levensvreugde. Hier zien we heel mooi hoe de overheid de échte aanpak van Corona zelf actief tegenwerkt.
  • In september is de economie van India met 8,8% gekrompen.
  • 14 december zal in de VS het definitieve besluit vallen over de presidentsverkiezingen. De huidige president heeft aangegeven dat hij het Witte Huis zal verlaten als er op 14 december blijkt dat Biden definitief meer kiesmannen heeft. Ondertussen blijft de president volhouden dat er massale fraude onder zijn bewind heeft plaatsgevonden. Wie is er dan niet geschikt als president?
  • We zagen gisteren forse winstnemingen in Bitcoin nadat deze week bijna de top van 2017 bereikt was. Technisch gezien een volkomen logische gang van zaken die ik al eerder beschreven heb. Heel veel mensen die na 2017 te laat met verkopen waren, pakken nu snel hun winsten.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *