LADEN

Typ om te zoeken

Leren beleggen (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Leren beleggen (Tom Lassing)

Wat heb je voor kennis nodig om succesvol te beleggen?
Soms denk ik wel eens dat je vooral moet weten wat je NIET moet doen. Naar het nieuws luisteren bijvoorbeeld. Ik heb altijd CNBC aan. De reden voor mij is simpel. Ik heb ooit een analyse gedaan en die analyse gaf me aan dat de beurs op het punt stond zwaar te corrigeren.
Ik zag op Teletekst dat die ochtend de beurs al direct keihard corrigeerde. Ik dus verheugd een bericht uit doen dat mijn analyse werkelijk ‘perfect’ was.
Wat ik echter niet wist, want ik luisterde het nieuws niet, was dat er in Londen aanslagen gepleegd waren. De beurs reageerde daar enorm heftig op. Dat kán dan wel zijn omdat beleggers toch al op het punt stonden te verkopen, maar mijn verheugde berichtje over de goede analyse was behoorlijk ongepast.
Daarom heb ik altijd CNBC aan staan.
Ik raad het echter niet aan als u dat doet puur om te beleggen. Als CNBC het meldt, dan weet heel de wereld het al. Als u dus een beleggingstip via dat kanaal krijgt, dan bent u de laatste.

cursus beleggen
Weten waar je dus wel belangrijke gegevens vandaan haalt, is belangrijk.
Ik wil binnenkort een dag organiseren waarbij de belangrijke zaken voor beleggers naar voren komen. We sluiten de dag dan af met een diner.
Heeft u daar interesse in, meldt dat dan even door een mailtje naar mij te sturen op tom @ lassing .nl.
U geeft dan alleen uw interesse aan, op dit moment is er dan verder geen enkele verplichting. Ik wil eerst een indicatie hebben of ik het in mijn eigen zaal kan doen, of dat ik er een grotere zaal voor moet gaan huren.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *