LADEN

Typ om te zoeken

Leren beleggen

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Leren beleggen

Tom Lassing

Wat heb je voor kennis nodig om succesvol te beleggen?
Soms denk ik wel eens dat je vooral moet weten wat je NIET moet doen. Naar het nieuws luisteren bijvoorbeeld. Ik heb altijd CNBC aan. De reden voor mij is simpel. Ik heb ooit een analyse gedaan en die analyse gaf me aan dat de beurs op het punt stond zwaar te corrigeren.
Ik zag op Teletekst dat die ochtend de beurs al direct keihard corrigeerde. Ik dus verheugd een bericht uit doen dat mijn analyse werkelijk ‘perfect’ was.
Wat ik echter niet wist, want ik luisterde het nieuws niet, was dat er in Londen aanslagen gepleegd waren. De beurs reageerde daar enorm heftig op. Dat kán dan wel zijn omdat beleggers toch al op het punt stonden te verkopen, maar mijn verheugde berichtje over de goede analyse was behoorlijk ongepast.
Daarom heb ik altijd CNBC aan staan.
Ik raad het echter niet aan als u dat doet puur om te beleggen. Als CNBC het meldt, dan weet heel de wereld het al. Als u dus een beleggingstip via dat kanaal krijgt, dan bent u de laatste.

cursus beleggen
Weten waar je dus wel belangrijke gegevens vandaan haalt, is belangrijk.
Ik heb een mooi “Leren Beleggen” rapport geschreven. U kan het hieronder gratis aanvragen:

 

Tags

4 Reacties

 1. Kinnegen 10 juni 2021

  L.S.

  Graag wil ik het rapport “Leren Beleggen” downloaden maar krijg in verschillende browsers telkens de melding dat de security code (benodigd om de aanvraag in te dienen) niet zichtbaar is. Op deze manier is het onmogelijk om de aanvraag in te dienen. Is er een andere mogelijkheid om het rapport op te vragen/te ontvangen?

  Beantwoorden
 2. Gobert 30 september 2021

  Is nog altijd zo!!

  Beantwoorden
 3. Csutterland 21 oktober 2021

  Sitegeeftaan “file not found” .
  Wat nu?

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 21 oktober 2021

   Ik hoop het probleem gevonden te hebben!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *