LADEN

Typ om te zoeken

BTC Direct nu officieel cryptobedrijf

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

BTC Direct nu officieel cryptobedrijf

Goed nieuws! Op vrijdag 20 november is BTC Direct toegetreden tot het crypto-register van De Nederlandsche Bank (DNB). Dat betekent een officiële erkenning als cryptobedrijf in Nederland. Maar wat betekent deze registratie voor jou?

Veilig en vertrouwd blijven kopen
BTC Direct is nu dus officieel toegetreden tot het register van de DNB. Ook in de toekomst kan je veilig en vertrouwd cryptocurrency’s blijven kopen. Dat komt goed uit, Bitcoin blijft records breken!

Cryptocurrency kopen

Nieuwe crypto-wet
Sinds 21 mei geldt een nieuwe wet voor cryptobedrijven in Nederland. Bedrijven zoals BTC Direct moeten zich registreren bij De Nederlandsche Bank. De DNB houdt vanaf nu toezicht op al deze cryptobedrijven.

Het doel van de nieuwe wet is om witwassen en het financieren van terrorisme via cryptovaluta tegen te gaan. Daarom moet de herkomst van ieder ontvangstadres worden gecontroleerd.

Controle van je adres
Vanaf nu zijn wij wettelijk verplicht om te controleren of jouw cryptocurrency ontvangstadres ook echt van jou is.

Koop je coins bij ons? Upload dan een screenshot waarop je ontvangstadres te zien is. Is je adres goedgekeurd, dan sturen we jouw coins direct naar je wallet.

Tip!

Sla je adres op in je adresboek op het koopformulier! Gebruik dit adres bij een volgende aankoop en ontvang je coins direct.

Bestel hier je crypto’s

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *