LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 27 juli 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 27 juli 2023

Dit is slechts een voorbeeld huis uit mijn portefeuille.
  • Vandaag ga ik in het lunchwebinar een aandeel bespreken waar Warren Buffett een uitgesproken mening over heeft. Het is samen met een Europese concurrent een monopolist in de sector. Ik start om 12:30 uur. Klik hier om er dan bij te zijn.
  • Begin dit jaar heb ik enkele doelen voor heel 2023 opgesteld. Eén van die doelen was het behalen van 5.000 abonnees op mijn video kanaal op YouTube. Gisteren bereikte ik de 4.950 abonnees. De afgelopen maand kwamen er maar liefst 1200 abonnees bij. Een onmogelijk doel is ineens een haalbaar doel geworden. Dat had ik gezien de groei van de jaren er voor niet verwacht.
  • Gisteren bericht gekregen dat één van mijn huizen door de strengste keuring heen is gekomen. Goed nieuws, want ik heb er al enkele maanden een huurder in zitten en nu gaat de overheid die huur ook eindelijk overmaken. Het huis werd laatst afgekeurd omdat er een tak over het hek heen kwam. De inspecteur vond dat niet kunnen en keurde daarom heel het huis af. De boom is nu zo fors terug gezaagd zodat zelfs blaadjes die er af vallen niet meer op de stoep terecht gaan komen. In Detroit bestaan heel wat regels over wat je wel en niet in je vooral je voortuin mag doen. In de VS zijn ze nog altijd niet zo op groen en natuur. Wat je wel of niet in je tuin mag planten is streng gereguleerd. Zo mag je er geen wilgen in de tuin hebben staan. Ook Catalpa is streng verboden. Wil je meer weten over hoe ver dat gaat, kijk dan hier. Bedenk je, ze denken zelf dat ze in “The land of the free’ leven. De sukkels.
  • Volkswagen heeft een 5% belang genomen in Xpeng met wie het bedrijf in ieder geval twee wagens samen wil ontwikkelen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *